Giriş sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
resimde gördüğünüz gibi en son bu bildirim geliyor. oyuna giriyorum hile menüsü gelmiyor hileyi calıstıramıyorum. nasıl calıstırabilirim?? Birde calıstırmayı durdurdu hatası aldım
Adsız.png

Üye
7 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de var bu sorunu nasıl çözebiliriz bende durduruldu hatası çıkmıyor ama hile de açılmıyor ekrana menü gelmiyor

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Reklama tınkladıktan sonra link çıkıyo key diye o linki tarayıcıya yapıştırıp defalarca enter yapıp loaderin bunu okumasını sağlayın ondan sonra reklamınız onaylanmıs olacak

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Orada diyor ki onayı yaptıktan sonra siteyi kapatmayın biraz bekleyin, bu pencere kapanınca işlem tamamlanmış olacak. 1DK bekleyin, normalde yeni link açıp f5 atması lazım oto olarak chromade . Eğer hiçbir değişiklik olmuyorsa chromeye dönüp ctrl + v yapıp yapıştırdığınız linke gidip bekleyin, çözülecektir.

Üye
10 HİZMET YILI
arkadaslar siteye giriş yapmadım reklam geçtirmiyor dırek oyuna gir dıyor ve oyuna gırınce hıle aktıf olmuyor reklam gecmek ıcın her seyı yaptım lakin o reklam gecme yerı karsıma cıkmıyor bir türlü ne yapmalıyım ?

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bende cayır cayır çalışıyor sıkıntı sizde

Temp ile Prefetch klasörlerini temizleyin deneyin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
reklam onayı yapamıyorum chrome varsayılan tarayıcı ama hesabıma girsem de reklam onaylamıyor neden olabilir

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
MemoryUI nın dosya konumundaki Log u silin. Windows + R ye basın %temp% yazın içindeki tüm dosyaları silin, aynı şekilde tekrar Windows + R ye basın %windir%\Prefetch yazın içindeki tüm dosyaları silin, aynı şekilde tekrar Windows + R ye basın %windir%\Temp yazın içindeki tüm dosyaları silin. Tekrar girmeyi deneyin.

Üye
7 HİZMET YILI
login succesfully waiting for approve de kalıyor hep

ayrıca rules of survial da 2 tane var 1.0 a mı giricez yoksa 2.0B ye mi

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende de benzer hatalar oldu biraz üzüldüm gibi aha olmayacak diye . Oyunu ve MemoryUI yi kapat aç yapın ya da direkt pc kapa aç bende sorun öyle çözüldü ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...