Girl From Nowhere dizi incelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suffering from anxiety
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Nanno adlı gizemli ve akıllı kız, farklı okullara transfer olarak her seferinde öğrencilerin ve öğretim kadrosunun yalanlarını ve kabahatlerini açığa çıkarıyor. Gerilim türündeki antolojinin ikinci sezonu, Busan'da düzenlenen Asya Yapımları Ödülleri'nde En İyi Asya Dizisi seçildi.

Nanno, her bir bölümde ülkedeki farklı liselere transfer olmaktadır. Oldukça ilginç gelen bu fikrin sebebi ilerleyen dakikalarda ortaya çıkar. Gittiği okullardaki öğrenci ve öğretmenlerin açıklarını bularak onları deşifre etmenin derdindedir. Gözünü kestirdiği kurbanı araştırarak derinlemesine bir plan yapar. Böylece karşı taraftaki kişinin eksik veya yanlış yönlerini tespit ederek planını işlemeye koyulur. Bu sayede ülkedeki eksik adalet sistemini sağlamış olur.

Ahlaki çizgileri sınayan, öğrenci hayatına el atan ve ruhani duyguları ile vurucu bir son yapan senarist Kongdej Jaturanrasamee; genel hatlarıyla başarılı işe imza atar. Nanno’yu merkezine alarak dizi kültüründe alışagelmemiş bir profil inşa eder. Onun hırsından, ilgi çekici görüntüsünden ve yırtıcı fikirlerinden esinlenir. Böylece sıra dışı bir içerik sağlanır. Fantastik boyutuyla ayrı bir seyre ulaşır…

Yorumum: Junji Itto gibi bir mangadan hoşlandıysanız bu dizi tam size göre, intikam ve ''karma''nın tam olarak işlendiği herkesin ettiğini bulduğu bir dizi tam olarak. Psikolojik dram içeren dizilerden hoşlanıyorsanız bu küçük yapım size uygun olabilir.

Ekli dosyalar

• MV5BYzZjOTg3MWQtMjE0NC00ZGJhLTg3NzAtNWRlZmY2Y2QwYTYyXkEyXkFqcGdeQXVyMTEzMTI1Mjk3._V1_.jpg
    MV5BYzZjOTg3MWQtMjE0NC00ZGJhLTg3NzAtNWRlZmY2Y2QwYTYyXkEyXkFqcGdeQXVyMTEzMTI1Mjk3._V1_.jpg
    352.4 KB · Görüntüleme: 49
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dizi insanların yalanlarına iki yüzlülüklerine ve adaletsizliklerine karşı bir eleştiri sunuyor ve bu eleştiri oldukça derin ve düşündürücü bir şekilde yapılıyor girl from nowhere güçlü oyunculuk performansları ve etkileyici senaryosuyla gerilim ve dram seven izleyiciler için oldukça ilgi çekici bir yapım olabilir dizi psikolojik dram içeren karmaşık ve ilgi çekici bir hikayeye sahip eğer gerilim türündeki dizileri seviyorsanız kesinlikle bu diziyi izlemelisiniz

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
güzel iki üç kız olsaydı izlerdim ama fragmanı izleyip tekrar yorumlandırırım belki izleme fırsatım isteğim olur

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
dizi kendine has anlatım tarzıyla gayet güzel olay örgüleri anlatıyor 2 sezonu da izledim hoşuma gitti üçüncü sezon gelirse iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dizinin bazı bölümlerindeki karakter davranışları, izleyiciyi biraz rahatsız edebilir. Ancak bunun sebebi, hikayelerin gerçek hayatı yansıtmasıdır. Dizinin en büyük başarısı, her bölümde tamamen farklı bir hikaye anlatmasıdır. Bu nedenle, her bölümde farklı bir atmosfer ve heyecan yaşanır.

Genel olarak, "Girl From Nowhere" oldukça kaliteli bir dizi. Eğer gerilim ve drama türlerine ilgi duyuyorsanız, bu diziyi mutlaka izlemenizi öneririm.

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
dizi evet güzel yeni sezonda neler ile gelicekler çok merak ediyorum olay örgüsünü sevdim

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Vay canına, bu gerçekten ilginç bir dizi gibi görünüyor! Etrafındakilerin sırlarını ve hatalarını ortaya çıkaran gizemli bir kızın konseptini seviyorum. Gerilim ve dram karışımı gibi görünüyor, bu benim tarzıma tam olarak uyuyor. Kesinlikle bir göz atacağım!

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Teşekkürler, verdiğiniz bilgilerle "Girl From Nowhere" dizisi hakkında fikir sahibi oldum. Bu dizi, yalanlar ve kabahatlerin açığa çıkarılması üzerine kurulu bir gerilim antolojisi gibi görünüyor. Nanno karakteri ilginç bir profil çiziyor ve onun hırsı, ilgi çekici görüntüsü ve yırtıcı fikirleri diziye fantastik bir boyut katıyor. Dizinin ayrıca intikam ve karma gibi temaları işlediğini söylemeniz ilgi çekici. Özetle, psikolojik dram içeren ve farklı bir konuya sahip bir dizi arayanlar için "Girl From Nowhere" önerilebilir gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...