Seçkin Üye
video kaldırıldı
Son düzenleme:
Yeni başlayanlar neyi öğrenmesi gerektiğini görmesi gerek yüksek seviyeli bişileri görerek. Zaten onun öğrenme hızı her türlü ona bağlı ben onun beynine bilgiyi zort diye geçirtemem kendisi araştırır öğrenir.if else nin bu yöntemle anlatılması hiç doğru değil. Yeni başlıyan birinin kafasını çok karıştıracaktır bu.
Yeni başlayan birisi bir pointerin neden non-zero veya neden nullptr 'ın zero olup olmadığını bilmez.
İf için yapılan condition checkde 0 hariç bütün durumlar bloğun içerisindeki kodun çalışmasını sağlıyacaktır.
Else durumunda ise bir önceki if condition check true döndürmediyse else kod bloğu çalıştırılacaktır.
hocam önerdiğin bir seri varmıif else nin bu yöntemle anlatılması hiç doğru değil. Yeni başlıyan birinin kafasını çok karıştıracaktır bu.
Yeni başlayan birisi bir pointerin neden non-zero veya neden nullptr 'ın zero olup olmadığını bilmez.
İf için yapılan condition checkde 0 hariç bütün durumlar bloğun içerisindeki kodun çalışmasını sağlıyacaktır.
Else durumunda ise bir önceki if condition check true döndürmediyse else kod bloğu çalıştırılacaktır.
reis allah razı olsun sen olmasanYeni başlayanlar neyi öğrenmesi gerektiğini görmesi gerek yüksek seviyeli bişileri görerek. Zaten onun öğrenme hızı her türlü ona bağlı ben onun beynine bilgiyi zort diye geçirtemem kendisi araştırır öğrenir.
Ama gerisin geri senin dediklerine katılsamda, bende bu işe yeni başladığım için condition demenden bile ne demek istediğini çeviriden çevirdikten sonra anladım. Burda türklere öğretiyorum ve onların anladığı dilden gösteriyorum, bence kimsenin kafası seninki kadar hiç karışmamıştır.