Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hello world
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gerçekten machine learning için güzel bir adım olmuş ama algılamayı kandırmak için kötü emeller adına kullanılması da mümkün o yüzden public bir çalışma olması security anlamında daha iyi olacaktır.

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İmkansiz degil arkadaslar,15sene once telefon yokken,siz suan arkadaslarinizla ne oyunlar oynuyorsunuz.Telefondan karsi arkadasiniz dunyanin bir ucunda neler yaptigini gorebiliyorsunuz.Daha binlerce ornek varken,bu konu sacma diyen arkadaslar biraz dusunsunleR.İleri teknolojide bunlar gayet normal olucak seyler

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
İmkansiz degil arkadaslar,15sene once telefon yokken,siz suan arkadaslarinizla ne oyunlar oynuyorsunuz.Telefondan karsi arkadasiniz dunyanin bir ucunda neler yaptigini gorebiliyorsunuz.Daha binlerce ornek varken,bu konu sacma diyen arkadaslar biraz dusunsunleR.İleri teknolojide bunlar gayet normal olucak seyler
tmm kaklısın ama bazı şeyler imkansız bence arkadaşım olacak var olmucak var ışınlama olayını düşün insanları monukülleştirmeleri lazım bunuda düşün bunun gibi birşey yani

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tmm kaklısın ama bazı şeyler imkansız bence arkadaşım olacak var olmucak var ışınlama olayını düşün insanları monukülleştirmeleri lazım bunuda düşün bunun gibi birşey yani
Sen dusuncelerini telefona yansitarak oyunlar oynuyorsun zaten,molekullestirmek dedigin dalga ve frekans boyuna bagli kilinarak etrafindaki molekullesmis ciplero notr ederek farkli bir dunya olurturabiliyorsun.Bunlari ben sen degilde cok ust duzey kurumlarin yaltigi projeleri arastirarak gorebilirsin.Nasil ileri teknoloji sanal gozlukleri,piyasada bilinmeyen agrods themin gizli bilinenlerinde etrafdaki herseyden soyutlanip sanal mobil haritasinda 5duyu organi ile hepsinon hazzini alabiliyorsa,buda o kadar gercektir :)Suan bizim bildigimiz teknolojonin cok otesinde bir hayat var.Telefon olayi gibi surekli,yenileri ciktigini soylerler aslinda bu sistemi yavas ilerletip bizlere secenek sunduklarini kabul ettirip,bu dongude para icin yillarca emek harciyip calisip olmek gibi birsey hocam :)

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Yok artık XD abi inanılmaz teknolojiymiş XD

Harfler yetmedi anlaşılmama bari hâlden anla
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Vay be teknolojiye bak :D

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
pek inandırıcı değil diye düşünüyorum

Sanalizasyon Faresi
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Paylaşım için teşekkürler
Daha neler göreceğiz bakalım.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben giymek isterdim yatarken kimse beni kaldırmazdı! xD

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lan oğlum lan teknolojiye bak TR'ye gelene kadar artık neler olur

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hiç inanmadım böyle bir şey saçmalık :D

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam insan bu. o görünmez tişörtü ne amaçlarla kullanırlar hayal bile edemiyorum. bence en iyisi çıkarılmaması ya da belirli özel kişilere verilmesi. ülke başkanları gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...