İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
güzel paylaşım sağol 
sızlerı gormek mutluluk verıyor saolasıngüzel paylaşım sağol![]()
saoladamsın lotbrk ederim kardeşim
istersen post kasmada susTarihe bak kardeşim ilk önce atılan yorumun zamanına bak boş yapma hadi bakayım
Salaklardan birisi derken kardeşim oda bi insan sonuçta onun görüşüde öyle ama onu azarlama hakkına sahip değilsin!saolasın ıste salaklardan bırı umursama
ben herseyı kuralına gore yapıyorum sen kımsınde unlem ısaretı fln koyuyorsun sanane sorun varsa ts3 gel goruselımSalaklardan birisi derken kardeşim oda bi insan sonuçta onun görüşüde öyle ama onu azarlama hakkına sahip değilsin!
Sen sıkıntılımısın o bi tavır belirtisi 23 yaşında adamım sadece bi büyüğün olarak uyardım asıl sen kimsin adama hakaret et sonra sen kimsin de farkındayım kurallara uygun eyvallah işime yardı konun ama onun düşünceside böyle güzel kardeşim bu mantıkla gidersen çok başarılı olmasamassın.ben herseyı kuralına gore yapıyorum sen kımsınde unlem ısaretı fln koyuyorsun sanane sorun varsa ts3 gel goruselım
bidaha cvp vermeyecegım ve umrumdada degılsınSen sıkıntılımısın o bi tavır belirtisi 23 yaşında adamım sadece bi büyüğün olarak uyardım asıl sen kimsin adama hakaret et sonra sen kimsin de farkındayım kurallara uygun eyvallah işime yardı konun ama onun düşünceside böyle güzel kardeşim bu mantıkla gidersen çok başarılı olmasamassın.
aktıf uye olmalısın aktıf uye ıcınde 20 yorum kas 10 dk bekleNası konu açıyoruz lütfen yardımcı olabilir misiniz
knk ugrasma hic elimize bir sey gecmicek zatenben herseyı kuralına gore yapıyorum sen kımsınde unlem ısaretı fln koyuyorsun sanane sorun varsa ts3 gel goruselım
umrunda olmak isteyen yok çoluk çocukla muhattap olmamak lazım işte.bidaha cvp vermeyecegım ve umrumdada degılsın
aynn senle muhattab oldum umursayamıyacagımumrunda olmak isteyen yok çoluk çocukla muhattap olmamak lazım işte.
tsjkerYararlı Konu kavga çıkarmanın bir manası yok