Seçkin Üye
Ss yükledim ss teki gibi numaramı gizle seçeneği kapalı fakat birini arayınca numaram gizli olarak gözüküyorYüklediğin görsel gözükmüyor + hangi hattı kullanıyorsan playstore den uygulamasını indir ve uygulamadan hat işlemlerine gir
EkledimFotoğrafı tekrar ekler misiniz? @FatihxPubg
Ss ekledim ss teki gibi numaramı gizle seçeneği kapalı fakat birini arayınca numaram gizli olarak gözüküyoruygulamayı indiirp hat işlemlerinden halledebilirsin yada müşteri hizmetleri üzerinden görüntü gözükmüyor malesef
Uygulamada sıkıntı yokmuş müşteri hizmetlerine de bağlanmıyorsa en yakın müşteri bayii'sine gitmen gerek çözemediysen halaSs yükledim ss teki gibi numaramı gizle seçeneği kapalı fakat birini arayınca numaram gizli olarak gözüküyor
Ekledim
Ss ekledim ss teki gibi numaramı gizle seçeneği kapalı fakat birini arayınca numaram gizli olarak gözüküyor
Türk Telekom ama müşteri hizmetleri geçici olarak kapandı mı ne olduysa hiç haberim yok en son 1 yıl önce aramıştım açmışlardı şimdi robot açıyor canlı desteğe bağlanamıyorum başkalarının telefonundan da denedim olmadıKanka kullandığın operatör hangisiyse onun müşteri hizmetleri ile iletişime geç hallederler hemen
değişik kanka valla o zaman şey yap en yakın tt şubesine git orada yardımcı olurlarTürk Telekom ama müşteri hizmetleri geçici olarak kapandı mı ne olduysa hiç haberim yok en son 1 yıl önce aramıştım açmışlardı şimdi robot açıyor canlı desteğe bağlanamıyorum başkalarının telefonundan da denedim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?