Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece radar kullanıyorum ben o bile oldukça işime yarıyor glow esp sadece adamlar açıktayken belli oluyorsa sıkıntı yok ama duvar arkasından felan gözüküyorsa eğer istesende istemesende belirgin oynamaya başlıyorsun.
Kardeşim ben buraya taktiğimi yazıyorum, bunu başka bir forumda veya başka bir kişiye söyleme, bu forumda olan burda kalır diğer arkadaşlarda bu taktikden yararlanabilir.
Glow esp açacaksanız çaktırmayacaksınız ama harbiden çaktırmayacaksınız, Hile kullanan kişi zaten duvara veya boş bir yere doğru bakar adam bir yerden çıkarken ona doğru bakar bunu herkes yapıyor ben yapmıyorum diye birşey yok illa herkes yapıyordur bunu. O Sebepten dolayı glow esp kullanırken, adamlara doğru bakın çıktıkları yerlere doğru bakın duvarlara vs. değil ama çaktırmadan bakın hele ses verdiyse direk bakın VAC Yerseniz en azından bi mazeretiniz olacaktır.
Zaten oyun hile kullandığı algıladığı zaman ban yiyorsun direk VAC ban yediğinde suçlu hiledir gerçi artık buda değişti sizde suçlu olabiliyorsunuz bazen. OWden ban yediysen suçlu sensin demektir duvar izlemişsindir, prefire atmışsındır yani kullanıp belli etmediğin sürece hiç bir şey olmaz korkma.