Çözüldü GM Plus 5, PUBG Mobile durduruldu hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben telefon aldım alalı 2 ay oldu PUBG Mobile oynuyorum telefondan ve oyuna girdiğim zaman beni oyundan atıyor durduruldu falan diye bunun bir çözümü var mı telefon gm Plus 5

Moderatörün son düzenlenenleri:
Arawna
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
androitte son güncellemede böyle bir sorun oldu sadece pubg için değil farklı uygulamalardada benzer sorunlar yaşayan çok kişi var kesin cözüm yeni androit güncellemesini beklemek olacaktır ama suan çözmek istiyorsanda giremedikleri uygulamayı silip tekrar yüklediklerinde sorunun çözüldügünü söyleyen çok kişi vardı şimdilik silip tekrar yüklemeyi dene sende istersen

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Dostum telefonunda ısınma oluyor mu ? İsındıktan sonra mı kasmaya başlıyor ?

Ne Güzel İstanbul Be
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede bazı oyunlarda oluyır telefon aşırı ısınınca donuyor kasıyor telefonu bi formatla hafuzanın çok olmasındanda olabilir şarjdayken oynuyosan ondanda olabilir

gelenler için gidenler gidenler için gelenlerdir
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
format atmayı dene reis birde telefonunda kasma donma ısnıma vs. oluyormu bende redmi note 8 kullanıyorum son gelen güncellemeden sonra bunlar olmaya başladı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Knk eskiden bende kullanıyordum çok kasıyordu bende fazla iyi değil o telefonlar bütçen varsa biraz daha iyi modeller alabilirsin onu satabilirsen

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Knk eskiden bende kullanıyordum çok kasıyordu bende fazla iyi değil o telefonlar bütçen varsa biraz daha iyi modeller alabilirsin onu satabilirsen
Knka haklısın acilen telefon değiştirmem lazım bıktım ya general mobile tek 5 değil bütün sürümleri aynı sını yapıyormuş

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Telefonun sistemi yeterince iyi değil o yüzden PUBG gibi ağır mobil oyunlarında fazla bataryayı ve işlemciyi ısındırıyor haliyle telefon bünyesi kaldırmıyor ve atıyor normal bence varsa imkanın telefon değiştir derim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum telefon zamanının fiyat performansıydı ama şu an 2 3 GB'lik oyunu taşıyacak düzeyde değil.
O zamanda değildi.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Telefonun kaldırmıyor olabilir. Telefonu ilk aldığında da oluyor muydu, yoksa sonradan mı olmaya başladı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...