Çözüldü Gmail şifremi ve postamı hatırlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar kullandığım ana gmailimde alan kalmamıştı ve telefonu servise göndermem gerekiyordu. Yeni bir gmail hesabı açtım fotoğraflarımı attım ve telefonu servise gönderdim. telefon geri geldiğinde fotoğrafların olduğu gmail hesabının postasını unuttum. Bu postada kurtarma epostası veya numara tanımlı değil elimde olan tek veri isim soyisim. bu gmaili nerden nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. iyi forumlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
geçmiş olsun hocam ümitsiz vaka aynısı başıma gelmişti ben sadece elveda demek zorunda kaldım uğraşmadım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Arkadaşım öncelikle merhaba sana kötü haberim var eğer ki hesap telefona yani numaraya bağlıysa rahat bulabilirsin fakat kurtarma e-postası dahi eklemediyse bulamazsın

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/noreply-mail-nasil-acabilirim.274907/arkadaşlar @ kısmından sonra kendim belirlediğim bi mail açabilirsem şirket maili olarak, kişilerin mailini sorgulayabiliyormuşum. ordan kendi ismimle sorgulayıp bulmayı deneyeceğim. ama öncelikle linkteki konuya açıklık getirmem gerek.
hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim
Post automatically merged:

Google tarafına bir mail gönderebilirsin bu şekilde sana yardımcı olmaya çalışacaklardır.

geçmiş olsun hocam ümitsiz vaka aynısı başıma gelmişti ben sadece elveda demek zorunda kaldım uğraşmadım

şifremi unuttum yap ?

Arkadaşım öncelikle merhaba sana kötü haberim var eğer ki hesap telefona yani numaraya bağlıysa rahat bulabilirsin fakat kurtarma e-postası dahi eklemediyse bulamazsın

imkansız mağlesef gg olmuş

google destek ekibine sormayı dene

Mail adresini yaz şifreni yollayım diyecek , ama arkadaş mail adresini de unutmuş !
hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim son yazdığım cevaba bir çözümünüz varmı

Üye
2 HİZMET YILI
gönderdiğin gmail hesabına gir gönderdiğin adresi kopyala destek ekbiyle iletişime geçip hesabın sana ait olduğunu ve kurtarmak istediğini belirt

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Google'a mail atmaktan başka birşey yapamazsın malesef.

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
googlenin teknik desteğine başvur ikna edebilirsen yardımcı olabilirler başka seçeneğin yok

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka bana da lazım kurtarma e-postası eklemişim onu dahi hatırlamıyorum ne güzel YouTube kanalında vardı Çok abonelik yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız çok iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
gerçekten inanıp araştırırsan bulabılırsın belki benim bi kuzenim 10 sene once ytye vıdeo atmıstı kanalıda unutmustu bı sekıl ugrastı yaptı kanala gırdı vıdeosunu sildi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...