Gmail şifresi unutulan hesap nasıl kurtarılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LIWL
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
2017 yılında anneme almış olduğum Huawei P8 Lite Android 8.0.0 telefonumuza hard reset attık. Ancak Gmail şifresini unuttuk.
Hiçbir şekilde Gmail hesabını girmeden telefon açılmyor ve hesabı da hiçbir şekilde kurtaramıyoruz. İnternette gördüğüm tüm bypass videolarını denedim ama hiçbirini yemedi telefon...
Var mı ben bu işin ehliyim kardeşim gel sana bir iyilik yapayım diyen bir ağabeyimiz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
başka bir gmail hesabı girip telefonu açamıyormusunuz

LIWL
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
başka bir gmail hesabı girip telefonu açamıyormusunuz
hayır, hard reset sonrası telefon diyor ki; DAHA ÖNCE bu telefonda girilmiş olan gmail hesabı ile giriş yapınız. başka hesap girince kabul etmiyor. ve ben telefonu resetlemeden önce gmail hesabının şifresine bakamadım çünkü çok donuyordu telefon. sadece mailin giriş adını hatırlıyorum ama google kurtarma seçenekleri bu konuda "hesabın size ait olduğunu doğrulayamadık " diyip kestirip atıyor..

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka o iş baya yaş ya ben de zamanında peder resetten sonra gmail şifresini unuttuğu için açamamıştı telefonu ona uğraşmıştım sabahtan akşama kadar hiç bir yol bulamadım. En sonunda zar zor şifreyi hatırladık o şekilde açıldı.

Üye
4 HİZMET YILI
Olmuyor diye biliyorum kardeşim baya zor bi iş

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
android de onun çözümü olması lazım. bilgisayardan farklı rom yüklemeyi araştır istersen. olmazsa telefoncular çarşısı gibi birşey vardır bulunduğun şehirde. orada muhakkak yaparlar. gmail şifresini almaktan daha kolay olacağını düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aynısı iki gün önce samsung a5 telefonunda yaşadım frp bypass olarak geçiyor 2 program buldum teki işe yaradı program adı samfw frp tool. Samsung dışında işe yarar mı bilmiyorum ama denemende fayda var internetten videosunu izleyip yapabilirsin.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Cihazının sıfırlamadan önce tüm Google hesapları çıkış yapmadığın için Google kimlik doğrulama etkinleştirilmiş. Daha önce giriş yapılmış olan E-Posta giriş yapman gerekmektedir. Bu atlamak için model göre bypass FRP işlemleri yapabilirsin. YouTube'de Videolar mevcut.

LIWL
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Cihazının sıfırlamadan önce tüm Google hesapları çıkış yapmadığın için Google kimlik doğrulama etkinleştirilmiş. Daha önce giriş yapılmış olan E-Posta giriş yapman gerekmektedir. Bu atlamak için model göre bypass FRP işlemleri yapabilirsin. YouTube'de Videolar mevcut.
Çok teşekkür ederim onlarca video izlemiştim ama yapamamıstım.. az önce bir yutup vıdeosu benı bu dertten kurtardı, tamamen programsız sadece acil aramalar sayfasından tüm olay çözülüyormuş. çözümle ilgili aynı sorunu yaşayan olursa mesaj göndersin özelden video linki atarım.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şifreyi unuttum kısmındaki yöntemler işe yaramıyorsa geçmiş olsun..

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evet şimdi gördüm o yorumu, sizin adınıza sevindim, güzel bilgi.

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eskiden yapılabiliyordu fakat şuan daha zor. Ufak tefek açıklardan yararlanarak yapılabilir. Telefon markası ve android sürümüne bağlı. Burada anlatılabilecek kadar basit değil. Yt girip telefon markanı veya android sürümünü yazarak frp bypass diye arat. Çıkan videolara bir bak. Eski bir telefonu bu şekilde açmıştım. Telefona reset atarken kafanıza göre reset atmayı. Eski sistem kalktı , telefonunuza bağlı olarak rehber videosu izleyerek reset atın. Nasıl doğru reset atılır öğrenirsiniz.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şifremi unuttum dendiğinde bir kaç seçenek vermesi lazım. Mesela kurtarma epostası varsa oraya kod atma veya kayıtlı telefona kod atma.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Konu hakkında bilgin yoksa kendin deneme frp bypass işini telefoncuya götür onlar yapsın

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2. Bi gmail ya da kayıtlı kurtarma e postası ya da cihaz girişi yok mu

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
eğer eski şifreyi hatırlıyorsan kurtarma şansın var + bypas da yapabilirsin yapılabiliyor yani araştırısan bulursun bulamazsan ben bakarım yollarını sana söylerim ama hesabı kurtarmaya bak sen

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Böyle bir durumda ısrarla form doldurmam sonucu alabilmiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...