LIWL
Onaylı Üye
hayır, hard reset sonrası telefon diyor ki; DAHA ÖNCE bu telefonda girilmiş olan gmail hesabı ile giriş yapınız. başka hesap girince kabul etmiyor. ve ben telefonu resetlemeden önce gmail hesabının şifresine bakamadım çünkü çok donuyordu telefon. sadece mailin giriş adını hatırlıyorum ama google kurtarma seçenekleri bu konuda "hesabın size ait olduğunu doğrulayamadık " diyip kestirip atıyor..başka bir gmail hesabı girip telefonu açamıyormusunuz
Çok teşekkür ederim onlarca video izlemiştim ama yapamamıstım.. az önce bir yutup vıdeosu benı bu dertten kurtardı, tamamen programsız sadece acil aramalar sayfasından tüm olay çözülüyormuş. çözümle ilgili aynı sorunu yaşayan olursa mesaj göndersin özelden video linki atarım.Cihazının sıfırlamadan önce tüm Google hesapları çıkış yapmadığın için Google kimlik doğrulama etkinleştirilmiş. Daha önce giriş yapılmış olan E-Posta giriş yapman gerekmektedir. Bu atlamak için model göre bypass FRP işlemleri yapabilirsin. YouTube'de Videolar mevcut.
geçmiş olmasın.. çünkü onun da bir çözümü varmış.. buldum teşekkür ederim yorumun içinşifreyi unuttum kısmındaki yöntemler işe yaramıyorsa geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?