Gmaille İlgili Yardıma İhtiyacım Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar uzatmak istemiyorum, format attım bilgisayarıma Mavinet isimli bir metin defteri vardı onu atmayı unutmuşum flasha formattan önce aklıma gelmişti ama unutmuşum işte.Şimdide e-postama giriş yapmaya çalışıyorum sms'i doğruluyorum sonra kurtarma e-postasına kod gelecek diyor o kurtarma e-postasıda nasıldı unuttum bilmiyorum yani burdaki yıldızları kaldırma taktiği var mı e-postanın tamamını görürsem şifresini biliyorum giriş yapacağım zaten.
Ekran Alıntısı.PNG
KONUNUN ÖZÜ: KURTARMA E-POSTASINI UNUTTUM, BU GİZLENMİŞ KARAKTERLERİ BULABİLİR MİYİM? BİR YOLU VAR MI.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Benimde eskiden böyle bir mailim gitti ve çok uğraştım bağlı hesapları kurtarmak için eğer steamda vs hesabın var ise geri alamazsın. Ama bağlı olan sitelerin destek kısmına yazıp yeni mailine geçebilrsin güvenlik sorularını bilmen şartıyla tabiki

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Benimde eskiden böyle bir mailim gitti ve çok uğraştım bağlı hesapları kurtarmak için eğer steamda vs hesabın var ise geri alamazsın. Ama bağlı olan sitelerin destek kısmına yazıp yeni mailine geçebilrsin güvenlik sorularını bilmen şartıyla tabiki
Kardeşim 500 lira yatırdığım steam hesabı bağlı buna yoksa uğraşmam yenisini açarım ya

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Vallahi dostum işte dediğim gibi benimde çok eski bir hesabım bağlıydı format attım bende ve gitti yani ben bilmiyorum en azından umarım forumda bilenler çıkar aynı duyguyu bende yaşadım bundan 5-6 sene önce ve steam hesabını kurtaramadım faceit esea onları geri alabilmiştim zar zor

Faster Faster Faster
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ah be kardeşim gözükme yok galiba ama internete google e posta unutum var deneyebilirsin ama senin telefona baglı olması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eskiden facebookda olurdu şimdi olurmu bilemem ama o e postayı seç sonra öğeyi denetle. Daha sorna orda bulduğun şeyi sil ve entere bas

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Gizlenmiş içeriği kaldırmak zor bro heleki google servisinden bahsediyoruz başka yöntemler aramaya şimdiden başlasan iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aşağıda farklı bir yöntem dene diyor bide onu dene, oda olmazsa şansına küs

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bahsetmiş yıldızları maalesef kaldıramazsın dostum.Bunun gibi şeylerle uğraşmamak için crome hatırlama ve senk.. açabilirsin tekrarlanmasını önlersin böylelikle

I Love MH
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
i think not possible to recover

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tamam arkadaşlar, konu çözüldü. Bu işlerden anlayan bir arkadaş buldum sayfayı karıştırdı biraz ve e-postanın tamamını buldu yazan yazmayana herkese teşekkür ederim. Bu mesajdan sonra yazılan tüm mesajlar spam olarak kabul edilecektir
Konu kapanabilir.
@Hazyn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...