Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Çok iyi çünkü mitolojik öğeler barındırıyor. Tarih ve Mitoloji ilgi alanım olduğu için mitolojik öğeler, kesinlikle hikaye konusunda oyunu aşırı destekliyor.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
GoW harika çünkü yarattığı evren mükemmel, Kratos'un zamanla gelişimini görmek çok güzel, oyuncuyu intikam duygusuna sokmayı çok iyi başarıyor. Bunu hissetmeye başladığınızda tüm boss savaşları o duyguyla daha harlanıyor, oyuncunun hırslanmasını yendiğinde zevk almasını sağlıyor. Karakterin gücünü hissetmek, kendinden kat be kat büyük yaratıkları parçalamak, onlarca düşmana tek başına karşı koymak güçlü hissettiriyor. E Kratos da yeterince havalı. Hikayesi sağlam, hüzünleneceğin, mutlu olacağın, şaşıracağın tonla yer var. Tüm hikaye bir dizi ya da film olsa soluksuz izlenir.

Yazarken canım çekti, PS2'yi kurup ilk oyundan başlamaya gidiyorum ben. Kalın sağlıcakla :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Tüm hikaye bir dizi ya da film olsa soluksuz izlenir.

Dizisinin olup olmadığını bilemiyorum da kitabı var, kitabını okuyabilirsiniz :) Böyle güzel bir oyunun PC fiyatının hâlâ 329 TL'de kalması şaşırtıyor diyebilirim.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dizisinin olup olmadığını bilemiyorum da kitabı var, kitabını okuyabilirsiniz :)

Kitabını okudum, aynı zamanda birkaç çizgi roman serisi de var, maalesef sadece dijital olarak bulabildim. Türkiye'de fiziksel kopyasına denk gelemedim maalesef.

Böyle güzel bir oyunun PC fiyatının hâlâ 329 TL'de kalması şaşırtıyor diyebilirim.

Evet, Sony'nin Türkiye'ye özel fiyatlandırma politikası sağ olsun, çok olmasa da diğer AAA oyunlara göre bir nebze daha ucuza kaliteli yapımları oynayabiliyoruz.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kalite oynanış hikaye olarak gerçekten en sevdiğim oyunlardan tüm serisi olsun harika.
god of war 2 den aldığım zevk bi başkaydı ama :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
God of War çok iyi çünkü Blades of Chaos sahnesi

returnofthecosmos
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
mükemmel demek az gelir bu oyuna hikayesi olsun grafikleri olsun on numara

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
God of war evreni mükemmel

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
açık dünya ve hikaye olarak bence gayet güzel

ercü
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
God of war çok iyi çünkü insanı içinde hissettiryor kendimi kratos sanıyorum arada

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben bitirdim 4. oyunu güzel gibi 1-2 günede 5. oyunu çıkıyor zaten thorla vs atıcakmıs kratos

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dövüş sahneleri harika. O atmosferi yaşatıyor resmen. Keşke ps5 olsa da şöyle dev ekranda oynasam...

no more pain
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yetenek özellikleri, hikaye, sunuş, oynanış açısından gerçekten türünün tek örneği ve başyapıt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...