Irelia, Kassadin gibi late game'de acayip hasar vuran, engellenemeyen zor herolar ile oyna. Zaten irelia'nın scripti hayvan gibi taşıyor rahat plat olursun irelia sc ile hatta Naru izleyerek bile cassadin ve fizz gibi heroların engellenemediğini görürsün, bu tarz herolar genelde anlaşılmıyor pek genelde ama cassiopeia'nın kite'ı biraz anlaşılabiliyor scriptten pek tavsiye etmem
Eğer istersen discoreddan daha detaylı şampiyonlar hakkında bilgi verebilirim; uwu#7777 eklersen, burdan şampiyonlar hakkında konuşuruz senin için en uygun sc ile 1v9 atabilecek şampiyonu bulabiliriz ayrıca irelia oynarken genelde trynademere, teemo, garen gibi herolar banlamaya özen göster onlar genelde counterliyor, teemo q'su ile, try ölümsüzlüğü ile 6'Dan önce bir kaç kez kessen bile adam latede ilah oluyor, fakat tr'de try çok alınmadığı için garen banlayabilirsinm, ya da darius.Evet dediğin gibi ireliayı denedim ve 1v9 a en yatkın şampiyon o ctsi gelince veya banlanınca alternatif lazımdı
anivia yok scdeGeçmişten bu güne, her ELO için kullanılan ve oyunun en güncel scriptlerinin çalıştığı; programın en iyi performansı sağladığı şampiyonlar;
"Cassi ve İrelia..." Bunun yanı sıra benim sana şahsi önerim "Anivia" üzerinden olacaktır. Eğer oyunu az çok biliyorsan, doğru pozisyonlar ile ciddi anlamda faydasını görürsün. İyi forumlar
Kullanmadığım için bilgim yok. Normal şartlar altında epey faydasını görürlerdi, üzüldüm.anivia yok scde
soloda oynuyorsan vayne oynayabilirsin bildiğin soloyu yok ediyor. oyunu söylemiyorum bile.Evet dediğin gibi ireliayı denedim ve 1v9 a en yatkın şampiyon o ctsi gelince veya banlanınca alternatif lazımdı
Anivia sc de var mı ?Geçmişten bu güne, her ELO için kullanılan ve oyunun en güncel scriptlerinin çalıştığı; programın en iyi performansı sağladığı şampiyonlar;
"Cassi ve İrelia..." Bunun yanı sıra benim sana şahsi önerim "Anivia" üzerinden olacaktır. Eğer oyunu az çok biliyorsan, doğru pozisyonlar ile ciddi anlamda faydasını görürsün. İyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?