Gold Eloda Sc İle 1v9 Atabileceğim Hero Önerir Misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selamın aleyküm arkadaşlar. Bana göre oyunun en kanser en cehennem yeri gold elosundur ve bu cehennemden çıkmak için scde 1v9 atabilecek herolar lazım. Forumda güzel ve eğlenceli herolar atmışsınız ama bana direkt 1v9 herosu lazım spamleyebileceğim yardımcı olabilir misiniz ?

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Irelia, Kassadin gibi late game'de acayip hasar vuran, engellenemeyen zor herolar ile oyna. Zaten irelia'nın scripti hayvan gibi taşıyor rahat plat olursun irelia sc ile hatta Naru izleyerek bile cassadin ve fizz gibi heroların engellenemediğini görürsün, bu tarz herolar genelde anlaşılmıyor pek genelde ama cassiopeia'nın kite'ı biraz anlaşılabiliyor scriptten pek tavsiye etmem

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet dediğin gibi ireliayı denedim ve 1v9 a en yatkın şampiyon o ctsi gelince veya banlanınca alternatif lazımdı
Irelia, Kassadin gibi late game'de acayip hasar vuran, engellenemeyen zor herolar ile oyna. Zaten irelia'nın scripti hayvan gibi taşıyor rahat plat olursun irelia sc ile hatta Naru izleyerek bile cassadin ve fizz gibi heroların engellenemediğini görürsün, bu tarz herolar genelde anlaşılmıyor pek genelde ama cassiopeia'nın kite'ı biraz anlaşılabiliyor scriptten pek tavsiye etmem

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Geçmişten bu güne, her ELO için kullanılan ve oyunun en güncel scriptlerinin çalıştığı; programın en iyi performansı sağladığı şampiyonlar;
"Cassi ve İrelia..." Bunun yanı sıra benim sana şahsi önerim "Cassiopia" üzerinden olacaktır. Eğer oyunu az çok biliyorsan, doğru pozisyonlar ile ciddi anlamda faydasını görürsün. İyi forumlar :)

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Evet dediğin gibi ireliayı denedim ve 1v9 a en yatkın şampiyon o ctsi gelince veya banlanınca alternatif lazımdı
Eğer istersen discoreddan daha detaylı şampiyonlar hakkında bilgi verebilirim; uwu#7777 eklersen, burdan şampiyonlar hakkında konuşuruz senin için en uygun sc ile 1v9 atabilecek şampiyonu bulabiliriz ayrıca irelia oynarken genelde trynademere, teemo, garen gibi herolar banlamaya özen göster onlar genelde counterliyor, teemo q'su ile, try ölümsüzlüğü ile 6'Dan önce bir kaç kez kessen bile adam latede ilah oluyor, fakat tr'de try çok alınmadığı için garen banlayabilirsinm, ya da darius.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
İrelia var birde cassi hocam çok hasar veren herolar ile oyna

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Geçmişten bu güne, her ELO için kullanılan ve oyunun en güncel scriptlerinin çalıştığı; programın en iyi performansı sağladığı şampiyonlar;
"Cassi ve İrelia..." Bunun yanı sıra benim sana şahsi önerim "Anivia" üzerinden olacaktır. Eğer oyunu az çok biliyorsan, doğru pozisyonlar ile ciddi anlamda faydasını görürsün. İyi forumlar :)
anivia yok scde

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum dc'den ekledim seni kabul eder misin ismim 010101101010

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka tavsiyem solo vayne al goldda takım genelde motor olmuş oluyor bence vayne ile 1v9 atabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eğer yanında support / jng duon varsa Vayne,Kaisa,Twitch oyanyabilirsin adcde.
Eğer duon yoksa adc aşırı riskli scriptle bile oyun bilgin yoksa tasıyamazsın.
Onun dısında midde kassadin ve irelia cok iyi oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Vayne efsane bir şey ya. Böyle bir çar gelmedi daha da gelmez. Öneririm.

Yolunda Giden Herşeyi Yol Kenarından İzliyoruz
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kardeşim 1/9 en Güzeli Vayne Gidiyor Digerleri İle Zor

Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kanka Vayne ve Irelıa en sevdigim ikili taşıma konusunda alabilirsin öneririm

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İrelia katarina güzel taşıyor kanka kassadin de olabilir ama bunun en iyi çözümü deneyerek gitmek

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
1 v 9 atmak istiyorsan sc ile irelia oyna çok fazla hasarı var taşıyor maçları ama darius veya garen banlaman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
"Cassi ve İrelia..." Bunun yanı sıra benim sana şahsi önerim "Anivia" üzerinden olacaktır. Eğer oyunu az çok biliyorsan, doğru pozisyonlar ile ciddi anlamda faydasını görürsün. İyi forumlar :)
Anivia sc de var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...