gold elodan nasıl çıkacağım bi türlü çıkamıyorum 7 aydır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
aynen kanka 5 gün sonra ve bu 5 gün içerisinde onaylı üye olman gerekiyor yoksa yok
no öyle değil 50 ileti atıyorsun ve alıyorsun kanka yardımcı olabildiysem ne mutlu bana lolde gold eloysan nick ver girelim

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka nasıl çıktın elmasa anlatır mısın nelere dikkat etmeliyim?
haritanın boyutunu büyült harita takibi yap, junglene yakın oyna 2v1 karşı jungleı earlyde kes sonra junglen senı camplesın sen de oyunu taşı bu kadar basit bu oyunda nasıl yükselemiyonuz anlayamıyom

Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
haritanın boyutunu büyült harita takibi yap, junglene yakın oyna 2v1 karşı jungleı earlyde kes sonra junglen senı camplesın sen de oyunu taşı bu kadar basit bu oyunda nasıl yükselemiyonuz anlayamıyom
dediklerini sadece takımda ben yapıyorum yemin ederim bıktım bu gold elodan çok kötü oynuyorlar yaaa

Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
silver hesab var trollüne girdiğim yaşamak istemiom diye ekle ben seni bi boostluyum da gör elmas maçlarını
tamam kanka eklicem şimdi diğer arkadaş da eklesin girelim birlikte 3 kişi bakın oynayışıma o kadar kötü değil

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kesinlikle bot preden kaçının. Top-Jung veya Mid-Jung oynayın. Arkadaşın seni camplayacak vadi alameti alacaksınız dümdüz kuleleri indirerek oynayacaksınız diğer lanelere gözünü kapat oyna. 2016 lolü gibi bakacaksın o eloya. Dümdüz kuleye oyna zaten earlyde mid veya top laneye böyle şeyler yaparsanız moral olarak karşı takım gg olur. Agresif pickler alın kesinlikle, rengardır dariustur khazixtir vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...