- Konuyu başlatan
-
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
kanka forum ana sayfasına girince sağ tarafta lol lazysharp hilesi var ona basıcaksınbeylert arkadaşımın tavsiyesi üzerine foruma kayıt olduk biz nasıl script açcaz
bastımda bir şey olmuyo açılmıyokanka forum ana sayfasına girince sağ tarafta lol lazysharp hilesi var ona basıcaksın
açabilmen için forumda 5 günlük kaydın ve onaylı üye tagın olması gerekiyorbastımda bir şey olmuyo açılmıyo
ben 5 gün sonra mı kullanabilcemaçabilmen için forumda 5 günlük kaydın ve onaylı üye tagın olması gerekiyor
aynen kanka 5 gün sonra ve bu 5 gün içerisinde onaylı üye olman gerekiyor yoksa yokben 5 gün sonra mı kullanabilcem
e nasıl olacam onaylı üye e postadan mı yaptım doğrulama ben haniaynen kanka 5 gün sonra ve bu 5 gün içerisinde onaylı üye olman gerekiyor yoksa yok
no öyle değil 50 ileti atıyorsun ve alıyorsun kanka yardımcı olabildiysem ne mutlu bana lolde gold eloysan nick ver girelimaynen kanka 5 gün sonra ve bu 5 gün içerisinde onaylı üye olman gerekiyor yoksa yok
elmasım dayı ben ya master eloya çıkabileyim diye kullanıyım dedim bi herkes kullanıyor masallahno öyle değil 50 ileti atıyorsun ve alıyorsun kanka yardımcı olabildiysem ne mutlu bana lolde gold eloysan nick ver girelim
kanka nasıl çıktın elmasa anlatır mısın nelere dikkat etmeliyim?elmasım dayı ben ya master eloya çıkabileyim diye kullanıyım dedim bi herkes kullanıyor masallah
haritanın boyutunu büyült harita takibi yap, junglene yakın oyna 2v1 karşı jungleı earlyde kes sonra junglen senı camplesın sen de oyunu taşı bu kadar basit bu oyunda nasıl yükselemiyonuz anlayamıyomkanka nasıl çıktın elmasa anlatır mısın nelere dikkat etmeliyim?
dediklerini sadece takımda ben yapıyorum yemin ederim bıktım bu gold elodan çok kötü oynuyorlar yaaaharitanın boyutunu büyült harita takibi yap, junglene yakın oyna 2v1 karşı jungleı earlyde kes sonra junglen senı camplesın sen de oyunu taşı bu kadar basit bu oyunda nasıl yükselemiyonuz anlayamıyom
silver hesab var trollüne girdiğim yaşamak istemiom diye ekle ben seni bi boostluyum da gör elmas maçlarınıdediklerini sadece takımda ben yapıyorum yemin ederim bıktım bu gold elodan çok kötü oynuyorlar yaaa
tamam kanka eklicem şimdi diğer arkadaş da eklesin girelim birlikte 3 kişi bakın oynayışıma o kadar kötü değilsilver hesab var trollüne girdiğim yaşamak istemiom diye ekle ben seni bi boostluyum da gör elmas maçlarını
bekliyorum lobideyimtamam kanka eklicem şimdi diğer arkadaş da eklesin girelim birlikte 3 kişi bakın oynayışıma o kadar kötü değil
tamam giriyombekliyorum lobideyim
beni de bekleyintamam giriyom
indi mi ark eklebeni de bekleyin
%60 siz bi el girin geliyorumindi mi ark ekle
tamam kanka%60 siz bi el girin geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?