Ekledim kankam isim xpgümüş 1 giremiyoruz galiba ekle beni bugün çıkartıyım golda sc var .
Discord:
! †aylaи#0438
Ekledim kanka isim xp bekliyorumZertoh#3483
Ekledim kankamgümüş 1 giremiyoruz galiba ekle beni bugün çıkartıyım golda sc var .
Discord:
! †aylaи#0438
kankam sc ile nasıl plata kadar geldın 2 3 oyuna ban yiyoruz taktigin varmıEkledim kankam
reis flex kasıyoruz şu anda gold 4 düz 2 script 3. arıyoruz gelmek istersen gelrankım biraz düşük o yüzden giremiyorum ya
kankacım yaklaşık 2 aydır ban yemiyorum nasıl ban yiyebiliyorsunkankam sc ile nasıl plata kadar geldın 2 3 oyuna ban yiyoruz taktigin varmı
kankacım flex te 2 scriptiz 3. gelmek istersen gelGümüşüm KAbulmu sizce
kankam neler acık neler kapalı bide hangi serverdasın tr de ban yio hemen ama euw de yemedı halenreis flex kasıyoruz şu anda gold 4 düz 2 script 3. arıyoruz gelmek istersen gel
Post automatically merged:
kankacım yaklaşık 2 aydır ban yemiyorum nasıl ban yiyebiliyorsun
Post automatically merged:
kankacım flex te 2 scriptiz 3. gelmek istersen gel
elmas 2 yim ismini ver ekleyeyimArkadaşlar plat elodayım girmek isteyen varsa yorum kısmına dc ismini yazsın ekliyim
30 level üstü hesabım yok elinde varsa verebilirmisin girelimArkadaşlar plat elodayım girmek isteyen varsa yorum kısmına dc ismini yazsın ekliyim
Arkadaşlar plat elodayım girmek isteyen varsa yorum kısmına dc ismini yazsın ekliyim