Onaylı Üye
silindi
Son düzenleme:
Botuma ekliBen bu kodları kullanmayı bilmiyorum direk botune eklermisin ben botunu kullanıyorum.
Rica ederim!teşekkürler kodları aldım işime yarayabilir![]()
Odaya limit getirme ve ismini kodla değiştirme var mı?İstek kod varsa buraya bırakın!
Ben kullanıyorum şuan, çalışıyor.Kardeşim komut çalışmıyor gold üye yapmıyor üyeyi
ek olarak goldyap komutunu kullanırken id gireceksin.Ben kullanıyorum şuan, çalışıyor.
Bu 2. yanıt, bunu yapabilirim fakat şöyle bir sıkıntı var; sesli kanalları etiketle yemediğimiz için id ile çalışabilir ona göre.Odaya limit getirme ve ismini kodla değiştirme var mı?
Bilmiyorum bir arkadaşım kodlamış o da benle paylaşmıyorBu 2. yanıt, bunu yapabilirim fakat şöyle bir sıkıntı var; sesli kanalları etiketle yemediğimiz için id ile çalışabilir ona göre.
Birisi rol silince geri açıp kimde varsa geri verebilir mi?Bu 2. yanıt, bunu yapabilirim fakat şöyle bir sıkıntı var; sesli kanalları etiketle yemediğimiz için id ile çalışabilir ona göre.
evet silbilir, istersen paylaşabilirim.Birisi rol silince geri açıp kimde varsa geri verebilir mi?
Çok iyi olurevet silbilir, istersen paylaşabilirim.
hemen konu olarak atıyorumÇok iyi olur
konuyu paylaştım konu onaylanınca görebilirsinÇok iyi olur
yenileyeylimlink kırık?