Golden retriever Sahiplenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba forum kullanıcıları golden cinsi köpek sahiplenmek istiyorum fakat ücretli olarak değil çünkü hayvanların bir mal gibi satılmasına karşıyım bu yüzden sizin veya tanıdığınızın sahiplendirmek istediği golden cinsi dişi veya erkek yavru (2-6) aylık köpek sahiplenicem şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İstanbul Yakınlarında Tanıdığım Barınak Var Ama Ücretsiz Alamazsın Alsan Bile Bir Takım Mama Bağışı Yapman Gerekli

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence önce barınağa git orda sahiplen hayvan sahiplenmek bakmak çok kolay bir iş değil...

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
barınaktan sahiplenmen daha mantıklı çünkü goldenı olanlar zaten bakıyor barınaktaki gariban goldenlardan birini alabilirsin

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Takip sözleşmesi ile internetten ücretsiz sahiplenebileceğin birsürü site var, işine karışmak gibi olmasın ama büyük terasın, balkonun yada bahçen yoksa almamanı öneririm hayvan çok sıkılır benim bahçem olduğu halde almıyorum

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
golden cinsi bi köpeği tandığın olmadığı sürece ücretsiz sahiplenemezsin kimse senin duygularını umursamaz herkes kendi ekmeğinde bende rus finosu bakıyorum

Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka diğerlerinin de yazdığı gibi ücretsiz köpek sahiplenmek bu devirde biraz zor şans işi gibi bir şey umarım bulursun şansın yaver gider bu devir de hayvan bakmak da biraz zor her şey ateş pahası Allah kolaylık versin eğer sahiplenirsen.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
barınaktan bulabılırsın hocam etraflıca arastırmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Merhaba forum kullanıcıları golden cinsi köpek sahiplenmek istiyorum fakat ücretli olarak değil çünkü hayvanların bir mal gibi satılmasına karşıyım bu yüzden sizin veya tanıdığınızın sahiplendirmek istediği golden cinsi dişi veya erkek yavru (2-6) aylık köpek sahiplenicem şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim
Evet ücrete ben de karşıyım ama böyle cins dostları bulmak sahiplendirme için zor oluyor ama sayfalar mevcut, sosyal ağlarda takip edersen gelir, bir de 25 yaş üstü olmalısın ya da ailenden biri sahiplenmeli, genelde kısırlaştırma ve takip şartıyla sahiplendirirler.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hayvanların mal gibi satılmasına karşısın fakat cins bir köpek istiyorsun ilginç lütfen hayvan sahiplenmek istiyorsanız cinsine bakmayınız onlarda bir can

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hayvanların mal gibi satılmasına karşısın fakat cins bir köpek istiyorsun ilginç lütfen hayvan sahiplenmek istiyorsanız cinsine bakmayınız onlarda bir can
golden varsa diye söyledim ta ki bugüne kadar barınaktan bi köpek sahiplendim bile golden değil ama çokta sorun değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Amacın hayvan sahiplenmek mi yoksa ırk/tür sahiplenmek mi? Hayvanların mal olarak görülmesine karşısın ama herhangi birini barınaktan kurtarmak yerine golden olsun istiyorsun. Ayrıca golden bakabilecek kadar deneyimli misin? O kadar boş vaktin var mı?

RA9
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
instagramda birçok sayfa var ücretsiz hayvan sahiplendiriyorlar bunları bulman gerek
Post automatically merged:

patiarkadaş diye bir sayfa var instagramda oraya gir bak hergün paylaşım yapıyorlar sahiplendirmek için

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kuzum önce barınaklara git sonra bunun mecrası olan face e gir. Benim kedilerim olduğu için ben takip ediyorum çiftleştirmekti sahiplendirmekti vs bildiğin canlı veri akışı oluyor.
Ve nolur petshoplardan uzak dur. bir gün umarım onlarıda kafese koyup sergileyerek satabiliriz o günleride görür bu gözler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...