Gönderim Aşaması!!!! (Önemli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar çok büyük yardımınıza ihtiyacım var 24 gün önce telefonumu garantiye vermiştim dün yani 20 iş günü doldu bu gün 21. iş günü servis takip den baktığımda beklemede yazıyordu 20 gün boyunca şimdi gönderim aşamasında yazıyor samsungla 19. iş gününde görüştüğümde değişim işlemlerinin tamamlandığını  yeni telefonun kargoya verildiğini kısa sürede servisin elinde olacağını söylediler (sonra bize sms atacaklarmış gelin alın die )araya hafta sonu girdi sizce Gönderim aşaması demek telefon geldi benim gidip almam mı gerek hafta sonu olduğu içinmi bana haber verilmedi sadece orası güncellendi çünkü geç saatde güncellendi iş bitiminde sanırım
samsung canlı sohbetden sorduğumda yeni telefon iletilmiş olabilir serivis merkezinize dedi

Yani kısacası GÖNDERİM AŞAMASI ne demek hiç karşılaşan varmı bu durumla 

Yardım edene +rep vercem haketmiş oluyosunuz(en iyi cevaba) ne olur yardım edin açıklığa kavuşsun beynimdeki sorular şimdiden teşekkürler  :( :D

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Beynim ;
Error 404 Not Failed

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Gönderim aşaması: Ürün ya kargolanmayı bekliyordur yada kargolanmış yollanmayı bekliyordur. Birkaç gün içerisinde ürün ilçenizdeki kargo servisinden temin edebilirsiniz. Kargo takip numarası varsa ordanda bakabilirsiniz.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Eddy' Alıntı:
Beynim ;
Error 404 Not Failed

Lanet olsun benimde :D

nader11ndeu' Alıntı:
Gönderim aşaması: Ürün ya kargolanmayı bekliyordur yada kargolanmış yollanmayı bekliyordur. Birkaç gün içerisinde ürün ilçenizdeki kargo servisinden temin edebilirsiniz. Kargo takip numarası varsa ordanda bakabilirsiniz.

Teşekkürler nader11ndeu abi vallaha kafayı yicem 23 gündür tel yok Değişim onayı almıştı  0 tel verecekler benimki 2015 di 2016 veriyolar inş dediğin gibidir de pazartesi günü gider alırım hemen bu arada Kayseri'de oturuyorum çarşıyada göndermediler gidip açıkmı samsung die bakcaktım Patlama olunca gidemedim (not: ADANA lıyım) rep ini veriyorum abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...