Arkadaşlar çok büyük yardımınıza ihtiyacım var 24 gün önce telefonumu garantiye vermiştim dün yani 20 iş günü doldu bu gün 21. iş günü servis takip den baktığımda beklemede yazıyordu 20 gün boyunca şimdi gönderim aşamasında yazıyor samsungla 19. iş gününde görüştüğümde değişim işlemlerinin tamamlandığını yeni telefonun kargoya verildiğini kısa sürede servisin elinde olacağını söylediler (sonra bize sms atacaklarmış gelin alın die )araya hafta sonu girdi sizce Gönderim aşaması demek telefon geldi benim gidip almam mı gerek hafta sonu olduğu içinmi bana haber verilmedi sadece orası güncellendi çünkü geç saatde güncellendi iş bitiminde sanırım
samsung canlı sohbetden sorduğumda yeni telefon iletilmiş olabilir serivis merkezinize dedi
Yani kısacası GÖNDERİM AŞAMASI ne demek hiç karşılaşan varmı bu durumla
Yardım edene +rep vercem haketmiş oluyosunuz(en iyi cevaba) ne olur yardım edin açıklığa kavuşsun beynimdeki sorular şimdiden teşekkürler

samsung canlı sohbetden sorduğumda yeni telefon iletilmiş olabilir serivis merkezinize dedi
Yani kısacası GÖNDERİM AŞAMASI ne demek hiç karşılaşan varmı bu durumla
Yardım edene +rep vercem haketmiş oluyosunuz(en iyi cevaba) ne olur yardım edin açıklığa kavuşsun beynimdeki sorular şimdiden teşekkürler