Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Göndermeli Instagram hikayesi atan kıza ilk mesaj olarak ne yazılmalı?
yazdınmı fikrim yok ama selam nasılsın gibi spesifik mesajlar atmak yerine storylerine yanıt ver altılı masa gibi ciddi bir muhabbet döndürme eğlenceli muhabbet döndür
Bro önce seni yakın arkadaşlar listesine alması lazım aldıktan sonra aaa bende seni eklemiştim listeye deyip muhabbete gir ya aynen çok sık görüşmüyoruz aslında falan dedi mi e eğer istersen görüşebiliriz. boş bir vaktin var mı
falan dersin kızla bulışmaya gidersin ok bundan sonrasını da sen hallet
ılk once arkadas gıbı yaklas sonrasında ondan da bır karsılık alırsan kucuk ıltıfatlar tarzı ılerleyebılırsın bence buyuk ıhtımalle karsıdan da bır sey gorursen bu ıs olur
Sakın emoji ateş, limon vs. hareketlere girme, daha olgun ve kendinin istenen bir erkek olduğunu belli et, onunla daha çok yüzyüze iletişime girmeye çalış ve ilk mesajı atmak yerıne okulda sana o gondermeli attıgını düşündüğün storyden bahset bununla ilgili şakalar yap, örnek bir kedi mi var, sen de sürekli kedi atıyorsun ya ahahhaha tarzı irl bir konuşmaya gir, o sana zamanla yazacaktır.
ilk olarak sakın sözler sitesindeki sözleri kopyalayıp yapıştır atma çok beyefendi olmaz lazım kız triplerine daha girmediysen görmen lazım alışıcaksın
öncelikle limon emojisi atın ve ardından " Merhaba ben Harun Instagram üzerinden takipleşiyoruz ve gördüğüm kadarıyla okulda aynı sınıfta okuyoruz. Benimle tanışmak ister misin?" Bu şekilde, ilk mesajınız neden gönderildiğini açıklayarak, rahatsızlık veren bir durum oluşturmamış olursunuz. Ki zaten sen kızdan öyle bir vibe aldıysan öyle bir durum hiç oluşmayacaktır ^^
hikayet atmasını bekleyip hikayenin konusuna göre ilerlersen konuşacak bir konu aramanada gerek kalmaz ben hep öyle yapıyorum yoksa düz mesaj atıp eğw diye kalıyoruz bazen