25 Eyl 2018 #1 Hudzell Ultra Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 1,534 Çözümler 2 Tepki puanı 496 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar acil bu hatayı düzeltmem lazım bir türlü düzeltemedim site ismi vermek istemiyorum çünkü yasak mı bilmiyorum yani bilindik bir site cevaplarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar acil bu hatayı düzeltmem lazım bir türlü düzeltemedim site ismi vermek istemiyorum çünkü yasak mı bilmiyorum yani bilindik bir site cevaplarınızı bekliyorum
25 Eyl 2018 #2 Lady Dimitrescu L Ultra Üye Katılım 6 May 2018 Mesajlar 2,369 Çözümler 1 Tepki puanı 591 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Site ile kaynaklı sorunlardan dolayı bu hatayı veriyor dostum. Melese bende aynı hatayı şu anda ByNoGame üzerinden alıyorum.
Site ile kaynaklı sorunlardan dolayı bu hatayı veriyor dostum. Melese bende aynı hatayı şu anda ByNoGame üzerinden alıyorum.
8 Eki 2018 Konuyu başlatan #3 Hudzell Ultra Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 1,534 Çözümler 2 Tepki puanı 496 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI #ExFeitan' Alıntı: Site ile kaynaklı sorunlardan dolayı bu hatayı veriyor dostum. Melese bende aynı hatayı şu anda ByNoGame üzerinden alıyorum. Genişletmek için tıklayın ... bende site ismi vermek istemedim ama madem öyle bende de by no game de hata var peki bu düzelmiycekmi
#ExFeitan' Alıntı: Site ile kaynaklı sorunlardan dolayı bu hatayı veriyor dostum. Melese bende aynı hatayı şu anda ByNoGame üzerinden alıyorum. Genişletmek için tıklayın ... bende site ismi vermek istemedim ama madem öyle bende de by no game de hata var peki bu düzelmiycekmi
8 Eki 2018 #4 Lady Dimitrescu L Ultra Üye Katılım 6 May 2018 Mesajlar 2,369 Çözümler 1 Tepki puanı 591 Ödüller 7 8 HİZMET YILI XgamerX' Alıntı: bende site ismi vermek istemedim ama madem öyle bende de by no game de hata var peki bu düzelmiycekmi Genişletmek için tıklayın ... VPN kullanarak giriş yap. Sorun büyük ihtimalle internet sağlayıcından kaynaklı. VPN ile girince oluyor.
XgamerX' Alıntı: bende site ismi vermek istemedim ama madem öyle bende de by no game de hata var peki bu düzelmiycekmi Genişletmek için tıklayın ... VPN kullanarak giriş yap. Sorun büyük ihtimalle internet sağlayıcından kaynaklı. VPN ile girince oluyor.
12 Eki 2018 Konuyu başlatan #5 Hudzell Ultra Üye Katılım 16 Mar 2018 Mesajlar 1,534 Çözümler 2 Tepki puanı 496 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI Şükür düzelidi yardımın için sağol konu kapanabilir