Çözüldü Google ebeveyn denetimi programı nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bu uygulamadan kurtulmanın bir yolu var mı? Arkadaşımın telinde yüklü ve çok üzüldüm. Çocuk bir türlü kurtulamamış. Liseye gidiyor, babası silmemiş. Babası da telefonunu hiç yanından ayırmıyormuş ki programı kendi cihazından silsin. Bu arada, programı öyle telefonundan sile basıp da silemiyor sanırım. Şifre istiyor ve programda kendi Gmail adresi ekli ve o Gmail adresi babasının telefonunda da var yani program Gmail adresi ile işliyor sanırım ve Gmail adresi de silinmiyor yani ben de dedim, yıl 2023. Bunun da bir yolu vardır. Telefonlara neler neler yapılıyor da bunun mu bir yolu olmayacak? Acaba bildiğiniz bir yol var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Ebeveyn kontrolü koyan kişi kaldırmadığı sürece maalesef kaldırmanız pek de mümkün değil. Cihazı ele geçirseniz bile hatta cihazın şifresini bilseniz dahi ebeveyn denetimini kaldırırken sizden harici bir pin istiyor bunu da bilmiyorsanız kaldıramazsınız zaten.
Üye
2 HİZMET YILI
Format bir çözüm yolu değilse en uygunu babasının karşısına geçip oturup konuşması yani başka bir türlü zor eğer telefonu 2 saniye bile olsa eline geciremiyorsa

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eger kurdugun ebevyn sifresini hatirlamiyorsan format atman gerekebilirir
Ya şöyle saçma şeyler yazmayın

Format bir çözüm yolu değilse en uygunu babasının karşısına geçip oturup konuşması yani başka bir türlü zor eğer telefonu 2 saniye bile olsa eline geciremiyorsa
Öyle bir şey yok işte konuşmuş öyle bir seçenek olmadığını düşün ben kendi yollarımla nasıl kurtulabilirim onu soruyorum mesela bir apk dosyası olsa onu indirsem uygulama otomatik olarak silinse

bildiğim tek çözüm pederin telefonu dızlayıp öyle kaldırmak yoksa çok zor
Öyle bir yol yok işte Allah Allah

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Ebeveyn kontrolü koyan kişi kaldırmadığı sürece maalesef kaldırmanız pek de mümkün değil. Cihazı ele geçirseniz bile hatta cihazın şifresini bilseniz dahi ebeveyn denetimini kaldırırken sizden harici bir pin istiyor bunu da bilmiyorsanız kaldıramazsınız zaten.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ah be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...