Uzman Üye
Yokmuş anladığım kadarıyla. Sadece3 tel no eklemiş ve o telede artık ulaşımı olmadığı içinp atlamış ya zatenKurtarma e-postası yok mu
Kanka geçmiş olsun o zaman alamazsınYokmuş anladığım kadarıyla. Sadece3 tel no eklemiş ve o telede artık ulaşımı olmadığı içinp atlamış ya zaten
O ulaşamadığı tel numarasına bi şekilde yedek sim vesairre gibi şeylerle ulaşamaz mı acaba. Hoş onun içinde koşturması gerekKanka geçmiş olsun o zaman alamazsın
Üstüne soğuk su içmeli kapanmış sim kartını operatörle konuşup bir şekilde halledebilir mi bilmiyorum fakat böyle bir şey olduğunu sanmıyorum o yüzden hesapları kurarken her zaman garantici olmak gerekiyor kurtarmak için e-posta eklemek şartO ulaşamadığı tel numarasına bi şekilde yedek sim vesairre gibi şeylerle ulaşamaz mı acaba. Hoş onun içinde koşturması gerek
Kanka Yedek sim muhabbetleri varda, Hat kimin üzeriyse o baş vurmalı operatöre. Belirli bi miktar ücret ödeyip yedek hatta sahip olabiliyor diye biliyorum ama çok uzun meşakastli işler.Üstüne soğuk su içmeli kapanmış sim kartını operatörle konuşup bir şekilde halledebilir mi bilmiyorum fakat böyle bir şey olduğunu sanmıyorum o yüzden hesapları kurarken her zaman garantici olmak gerekiyor kurtarmak için e-posta eklemek şart
öyle bir şey varsa bile çok önemli bir gmail değilse yapılmaya değmezKanka Yedek sim muhabbetleri varda, Hat kimin üzeriyse o baş vurmalı operatöre. Belirli bi miktar ücret ödeyip yedek hatta sahip olabiliyor diye biliyorum ama çok uzun meşakastli işler.
Oyun hesaplarıyla ilişikse mail, başka şeylerlede ilişikse bilemicem artık ama en önemsizi bile bi dünya şeyle ilişik oluyor.. Değip değmeyeceğine yine kendiisi karar vericek ama böyle bi seçeneğide var .öyle bir şey varsa bile çok önemli bir gmail değilse yapılmaya değmez
Kurtarma epostası vardı gorunmuyor 2 tane yontem de kod ıstıyo kapanan numarayaSelam, bende de öyle bir sorun olmuştu. Geri almak için uğraştım ama alamadım. Eski cep telefonuna ulaşımın yoksa geçmiş olsun bence hiç uğraşma.
Telefonun yanı sıra başka kurtarma yöntemleride eklemek gerekiyor epostaya. Tek bi numara ekleyince sonra böyle patlıyo geri alamıyosun .. geçmiş olsun.
kurtarma epostası gorunse alabılırım ama gorunmuyo var ama gorunmuyo 2 tane yontemde kod dıyor çıkmaza gırdım2 yöntemde geri alabiliyorsun telefon ve kurtarma e-postası ile 2 side yoksa alamazsın
google accountPhone or gmail
Kurtarma e posatası görünmüyor derken, hangi eposta olabileceği hakkında fikrin yok mu dostum, mail senin değil miKurtarma epostası vardı gorunmuyor 2 tane yontem de kod ıstıyo kapanan numaraya
Post automatically merged:
kurtarma epostası gorunse alabılırım ama gorunmuyo var ama gorunmuyo 2 tane yontemde kod dıyor çıkmaza gırdım
olur dm atarmısınberaber girelimmi
kurtarma adımında o kurtarma maılı gorunmuyoKurtarma e posatası görünmüyor derken, hangi eposta olabileceği hakkında fikrin yok mu dostum, mail senin değil mi
you can get it back with phone or recovery email
kurtarma e postası görünmüyor diyo adam kanka. Bugda kalmıs sanki kurtarma postasının yerinede cep nosu görünüyo tuhaf şekilde. Onun işini anca yedek sim cıkarıtrsa operatör ile görüşüp anca öyle çözülür diğer türlü imkansıza yakın, yapacak başka şey yok..kurtarma e-postası ile dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?