Lol hesabımı kurtarmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba yıllardır oynadığım lol hesabıma hala erişimim var fakat bir sıkıntım var, şöyle ki:
Bu hesabımın kullanıcı adını şifresini mail adresini vs biliyorum, fakat bu hesapta kullandığım mail adresime google hesabımı tamamen sildiğim için
erişemiyorum, ve sürekli bu google hesabına doğrulama kodu gidiyor bu koda erişemediğim için de siteden oturum açamıyorum googledan hesabı kurtarmayı denedim
üzerinden bir kaç ay geçtiği için kurtaramıyorum, aynı google hesabını tekrar alayım dedim kullanılıyor diyo fakat silindi alamıyorum çıkmaza girdim riot'da sürekli hesapla alakalı
sorular soruyor işte o zamanlar yapılan turnuva adı vs vs gibi garip garip sorular hesabını ne zaman açtın gibi sorular bende bunları net bir şekilde hatırlamıyorum verdiğim cevaplar sürekli yetersiz olarak cevaplanıyor, ne yapacağımı şaşırdım hesabı baya kastım vaz geçmek de istemiyorum varmı bir önerisi olan bu hesaptan iki aşamalı doğrulamayı kapatmamız falan legal veya illegal yollar ile mümkün değilmi cevaplarınızı bekliyorum

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ticket atın ve gerekli bilgileri sağlayın, zaten geri dönüş yaparlar.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yani mutlaka bir bilet göndermen lazım ilgili yere ondan sonra seni hesabın gerçek sahibi olup olmadığını belirleyen sorular soracaklar onları da doğru şekilde cevaplarsan bir e posta yenileme şansı verirler diye düşünüyorum

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ticket atın ve gerekli bilgileri sağlayın, zaten geri dönüş yaparlar.
Yani mutlaka bir bilet göndermen lazım ilgili yere ondan sonra seni hesabın gerçek sahibi olup olmadığını belirleyen sorular soracaklar onları da doğru şekilde cevaplarsan bir e posta yenileme şansı verirler diye düşünüyorum

Arkadaş zaten ticket göndermiş sorulan güvenlik sorularına yetersiz cevap verdiği için farklı çözümler arıyor bilen var mı diyor !

riot'da sürekli hesapla alakalı
sorular soruyor işte o zamanlar yapılan turnuva adı vs vs gibi garip garip sorular hesabını ne zaman açtın gibi sorular bende bunları net bir şekilde hatırlamıyorum verdiğim cevaplar sürekli yetersiz olarak cevaplanıyor,

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaş zaten ticket göndermiş sorulan güvenlik sorularına yetersiz cevap verdiği için farklı çözümler arıyor bilen var mı diyor !
Tamam ben de tekrardan belirttim başka yolu yok hesabın kendisinie ait olduğunu kanıtlaması lazım ki e postayı değiştirme imkanı versinler yoksa vahiy inecek değil e postayı değiştirmek için

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
cevaplarınızı için teşekkür ederim aslında şöyle kaynaklara ihtiyacım var örneğin op.gg gibi bir site hesapla alakalı istatistikleri çıkarsa mesela hesabın açılış tarihini gösterse bile işime yarar böyle bir kaynak varmı en azından güncel olarak ticket açtım cevap bekliyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
cevaplarınızı için teşekkür ederim aslında şöyle kaynaklara ihtiyacım var örneğin op.gg gibi bir site hesapla alakalı istatistikleri çıkarsa mesela hesabın açılış tarihini gösterse bile işime yarar böyle bir kaynak varmı en azından güncel olarak ticket açtım cevap bekliyorum
Hesabının ismini söyler misin giriş yaparken ki değil oyun için nick

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
mail gittiyse ilk soruları da bilmiyorsan kurtaramazsın sen kendi elinle silmişsin mailini ben her ay düzenli bütün maillerime giriş yapar kurtarma e postalarını kontrol ederim bunu boş yere yapmıyoruz yaşadığın şeyi yaşamamak için yapıyoruz riot ilk maili hatırlamasan bile sana 2 3 soru sorar ilk açtığın skin ilk açtığın şampiyon ilk arkadaşın bunlar op gg de yazmaz op gg de maç geçmişin yazar bunları kayıt bile edebilirdin belki işine yarardı aslında hesap senin başka biri giremiyor ama ritoya bunu anlatamazsın mail değişikliği olduysa hesapta bütün mailleri at onlara garip garip sorular soruyorlar hesaba kaç rp attın nerden bileyim rp atarken topladım mı diyebilirsin ama senin bir oyunun olsa herkes böyle günde hesap kurtarma ticketi atsa emin ol sende güvenlik için sorarsın empati yap eminim hesap seninse 1 kaç soru biliyorsundur bende kurtarma ticketi attım 7 sorudan 5 ini doğru cevaplamama rağmen verdiğin cevaplar üzgünüm yetersiz dedi bu konuda titizler ve bu bizim hoşumuza hiç gitmiyor oyuna erişimin varsa mail telefon doğrulamasını kaldır

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
ticket gondermen lazim eger ilk posta senin üstüne ise rahatlikla alirsin

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ticket aç desteğe gün içinde dönüş yaparlar ama pek kurtarabileceğini zannetmiyorum zira bir sürü güvenlik sorusu soruyorlar

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
lol destek hesabına yazman lazım ve eskiye dair sana sorduğu soruları cevaplayıp kurtarman lazım

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ticket attıktan sonra mesaj at son durumla ilgili. cevap biraz geç gelebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Reis hesabın mailini nasıl sildin? Google da böyle bir şey var mı ki?

Üye
3 HİZMET YILI
Giriş yap kısmında şifreni biliyorsan gir ve orda e-posta değiştir var ayarlarda oradan değiştir öyle yaparsın veya riota ticket gönder.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ticketten dönüş beklemekten başka çaren yok

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ticket açtığın zaman hesabında yaptığın harcamaları falan soruyorlar. ilk harcamanı ne zaman yaptın ne kadarlık bi harcamaydı bazen ne aldın vs.vs. diye soruyolar haberin olsun bu bilgilere eriş öyle at ticketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...