Google Kendi Kendine Site Açıyor !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar son 2-3 haftadır google kendi kendine sayfalar açıyor googleyi sıfırladım hala devam ediyor genellikle net2018.net diye bir siteyi açyor 20 dkda bir bazende başka siteler açıyor oyun oynayamıyorum çözümünü bilen söylerse sevinirim sağolun :)

Üye
8 HİZMET YILI
bro bılgısayarıma vırus kapmıstı salak salak baska hıleler yapıyodum bılmedık yerlerden ındıryodum
aynısı oldu banada format attırıdm sımdı memoryhackersı buldum rahatıma bakıyorum

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bende de Olmuştu Aynısı Hile İndirirken Trojan Bulaşmıştı Bilgisayarına Format Atabilirsin Veya Virüs Programlarını İndirip Virüsü Temizleyebilirsin :)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle virus var bilgisayarınızda AdwCleaner

Bu programı indirin bilgisayar iniz daki açık programları kapatın özellik le internet tarayıcınız daha sonra indirdiğiniz adw cleaner ile tarama yapınız Türkçe dil desteği bulunmaktadır. olmasa uzantılara bak virüs varsa sil uzantılarda

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
virüs temizlendi gözüküyor fakat kırıntıları kalır. en iyisi format at bundan sonra da güvenmediğin şeyleri indirme özellikle cracklı programları indirirken belirli bir site belirle kendine keza hile indireceksen buradan indir zaten diğerleri çöp

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum açtığı sitelerin çoğu Search, arama motorları olması lazım.
Temizlemek için Combofix kullanabilirsin, çok hafif bir program kesinlikle siler virüsleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...