Google Play Geri Ödemeniz Onaylandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm Hayırlı Akşamlar Geçen Tiktok ta takipçi kasarken bi uygulamada yanlışlıkla takipçi satın aldım ekran dokunmatiği nde sıkıntı olduğu için geri iade istedim geri iadeniz onaylandı dendi ancak karta hiç bir para gelmedi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-04-16-21-14-32-250_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-16-21-14-32-250_com.android.chrome.jpg
    93.4 KB · Görüntüleme: 49
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Google Play tarafından yapılan geri ödeme işlemlerinde ilgili tutar, orijinal satın alma işleminde kullanılan ödeme yöntemine iade edilir. Geri ödemeler, kullandığınız ödeme yöntemine bağlı olarak farklı sürelerde gerçekleşir. Geri ödemeyi almak beklediğinizden uzun sürüyorsa işlemin durumunu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hesabınızda kontrol edebilirsiniz. Durum "Geri ödendi" ise, ödeme yönteminizde alacak olarak listelenmiş bir kayıt görürsünüz. Durum "İptal edildi" ise, siparişin ödemesi hiç alınmadığından ödeme yönteminizde alacak kaydı görmezsiniz. Ödeme yöntemi Tahmini Geri Ödeme süresi Kredi veya banka kartı 3-5 iş günü Geri ödemenin işlenme süresi kartı veren kuruluşa bağlı olarak farklılık gösterir ve bazen 10 iş gününe kadar sürebilir. Kredi kartınız artık aktif değilse geri ödemeler, kartınızı veren kuruluşa gider. İlgili tutarları almak için bankanızla iletişim kurun.

Eğer geri ödemeniz hala yapılmadıysa önce kartınızın bağlı olduğu banka ile ardından Google Destek ekibiyle görüşmenizi öneririm;

Mobil için (tablet dahil) cihazlar ile web üzerinden geri aranma talebinde bulunmak için, aşağıda ki adımları uygulayın.
a.
sayfasına gidin.
b. Sol üst köşe de bulunan Menü
Menü
simgesinesine dokunun.
c. Açılan menü'den Yardım Al'a tıklayın.
d. Hangi üründe destek alacağınızı seçin. (örneğin; Android uygulamaları ve oyunları)
e. Üründe yaşadığınız sorunu en uygun tanımlayan seçeneğe tıklayın. (örneğin; Satın almayla ilgili sorunlar)
f. Açılan pencereden Geri aranma'ya dokunun.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet hemen gelmiyor zaten 10 iş günü içerisinde geliyor para merak etme geliyor da biraz bekletiyor seni

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Google Play tarafından yapılan geri ödeme işlemlerinde ilgili tutar, orijinal satın alma işleminde kullanılan ödeme yöntemine iade edilir. Geri ödemeler, kullandığınız ödeme yöntemine bağlı olarak farklı sürelerde gerçekleşir. Geri ödemeyi almak beklediğinizden uzun sürüyorsa işlemin durumunu
hesabınızda kontrol edebilirsiniz. Durum "Geri ödendi" ise, ödeme yönteminizde alacak olarak listelenmiş bir kayıt görürsünüz. Durum "İptal edildi" ise, siparişin ödemesi hiç alınmadığından ödeme yönteminizde alacak kaydı görmezsiniz. Ödeme yöntemi Tahmini Geri Ödeme süresi Kredi veya banka kartı 3-5 iş günü Geri ödemenin işlenme süresi kartı veren kuruluşa bağlı olarak farklılık gösterir ve bazen 10 iş gününe kadar sürebilir. Kredi kartınız artık aktif değilse geri ödemeler, kartınızı veren kuruluşa gider. İlgili tutarları almak için bankanızla iletişim kurun.

Eğer geri ödemeniz hala yapılmadıysa önce kartınızın bağlı olduğu banka ile ardından Google Destek ekibiyle görüşmenizi öneririm;

Mobil için (tablet dahil) cihazlar ile web üzerinden geri aranma talebinde bulunmak için, aşağıda ki adımları uygulayın.
a.
sayfasına gidin.
b. Sol üst köşe de bulunan Menü
Menü
simgesinesine dokunun.
c. Açılan menü'den Yardım Al'a tıklayın.
d. Hangi üründe destek alacağınızı seçin. (örneğin; Android uygulamaları ve oyunları)
e. Üründe yaşadığınız sorunu en uygun tanımlayan seçeneğe tıklayın. (örneğin; Satın almayla ilgili sorunlar)
f. Açılan pencereden Geri aranma'ya dokunun.
Reis işte anlamadım burayı çokta okuyamadım nolacak şimdi
Post automatically merged:

Evet hemen gelmiyor zaten 10 gün iş günü içerisinde geliyor para merak etme geliyor da biraz bekletiyor seni
Kesin gelir demi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Reis işte anlamadım burayı çokta okuyamadım nolacak şimdi
Post automatically merged:

Kesin gelir demi
Evet kesin geliyor merak etme aynı olay papara da yaşanmıştı bana 13 iş günü içerisinde ödeme yaptılar son gün yaptılar hem de gelmiyor diye üzülme illa ki gelecek gelmezse bi telefon açarsın bankana onlar hallederler müşteri hizmetlerinde merak etme

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evet kesin geliyor merak etme aynı olay papara da yaşanmıştı bana 13 iş günü içerisinde ödeme yaptılar son gün yaptılar hem de gelmiyor diye üzülme illa ki gelecek gelmezse bi telefon açarsın bankana onlar hallederler müşteri hizmetlerinde merak etme
Sağolasın tedirgin olduydum

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Genellikle para iadesi işlemleri birkaç iş günü sürebilir. Bu süreçte bankanızla iletişime geçip durumu kontrol edebilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
banka onayi bekliyor 2 hafta icinde hesabin aduser o para

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Geri iade işlemi satıcıdan satıcıya değişiyor fakat 1 hafta içinde gelir diye düşünüyorum olmadı müşteri hizmetini arayıp parayı her türlü alabilirsin. Paranın üstüne konacaklarını sanmıyorum usta

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
fatura üzerinden ödediysen karta para gelmez bilgin olsun aynı hatayı bir kez yaptım 799tllik alışveriş telefon faturam ödendi otomatik

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
google play guvenilirdik merka etme 1 hafta icinde elinde olur para bana 3 gunde gelmisti

Üye
3 HİZMET YILI
3-5 iş günü içinde gelecektir, bu süreç bankaya bağlı olarak işliyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kral banka dan bankaya değişiyor ben paparadan aldim iade bana 10 günde mi ne iade gelmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...