Onaylı Üye
Reis işte anlamadım burayı çokta okuyamadım nolacak şimdiGoogle Play tarafından yapılan geri ödeme işlemlerinde ilgili tutar, orijinal satın alma işleminde kullanılan ödeme yöntemine iade edilir. Geri ödemeler, kullandığınız ödeme yöntemine bağlı olarak farklı sürelerde gerçekleşir. Geri ödemeyi almak beklediğinizden uzun sürüyorsa işlemin durumunuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaphesabınızda kontrol edebilirsiniz. Durum "Geri ödendi" ise, ödeme yönteminizde alacak olarak listelenmiş bir kayıt görürsünüz. Durum "İptal edildi" ise, siparişin ödemesi hiç alınmadığından ödeme yönteminizde alacak kaydı görmezsiniz. Ödeme yöntemi Tahmini Geri Ödeme süresi Kredi veya banka kartı 3-5 iş günü Geri ödemenin işlenme süresi kartı veren kuruluşa bağlı olarak farklılık gösterir ve bazen 10 iş gününe kadar sürebilir. Kredi kartınız artık aktif değilse geri ödemeler, kartınızı veren kuruluşa gider. İlgili tutarları almak için bankanızla iletişim kurun.
Eğer geri ödemeniz hala yapılmadıysa önce kartınızın bağlı olduğu banka ile ardından Google Destek ekibiyle görüşmenizi öneririm;
Mobil için (tablet dahil) cihazlar ile web üzerinden geri aranma talebinde bulunmak için, aşağıda ki adımları uygulayın.
a.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsayfasına gidin.
b. Sol üst köşe de bulunan Menüsimgesinesine dokunun.
c. Açılan menü'den Yardım Al'a tıklayın.
d. Hangi üründe destek alacağınızı seçin. (örneğin; Android uygulamaları ve oyunları)
e. Üründe yaşadığınız sorunu en uygun tanımlayan seçeneğe tıklayın. (örneğin; Satın almayla ilgili sorunlar)
f. Açılan pencereden Geri aranma'ya dokunun.
Kesin gelir demiEvet hemen gelmiyor zaten 10 gün iş günü içerisinde geliyor para merak etme geliyor da biraz bekletiyor seni
3-5 iş günü içerisinde iade edilir. Biraz beklemeniz gerekiyor sadece.Reis işte anlamadım burayı çokta okuyamadım nolacak şimdi
Post automatically merged:
Kesin gelir demi
Evet kesin geliyor merak etme aynı olay papara da yaşanmıştı bana 13 iş günü içerisinde ödeme yaptılar son gün yaptılar hem de gelmiyor diye üzülme illa ki gelecek gelmezse bi telefon açarsın bankana onlar hallederler müşteri hizmetlerinde merak etmeReis işte anlamadım burayı çokta okuyamadım nolacak şimdi
Post automatically merged:
Kesin gelir demi
Sağolasın tedirgin olduydumEvet kesin geliyor merak etme aynı olay papara da yaşanmıştı bana 13 iş günü içerisinde ödeme yaptılar son gün yaptılar hem de gelmiyor diye üzülme illa ki gelecek gelmezse bi telefon açarsın bankana onlar hallederler müşteri hizmetlerinde merak etme
bende iade yaptım usta max 1 günde geliyor gelmezse gpay ile iletişime geç.3-5 iş günü içerisinde iade edilir. Biraz beklemeniz gerekiyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?