Google Play Store Taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Merhaba arkadaşlar bugün Google Play Store'da nasıl uygulamaların son sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz onu göstericem.Resimli ve açıklamalı bir şekilde paylaşıyorum.[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Tam olarak açık denemez buna taktik diyip geçiyorum.[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Bu taktiği 1 ay öncesine kadar bulmuştum hala çalışıyor kullanıyorum.Neyse başlayalım...[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]UYARILAR [/FONT]
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif][font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]200 MB yüksek boyutlu oyun veya uygulama indirmeyiniz...
Yapılan işlemler en fazla 15 dakika içinde gerçekleşmelidir aksi taktirde para iadesi kabul edilmez dikkatli olunuz![/FONT]
[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif][font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]
kBQydJ.jpg
[/FONT]
[/FONT]

8ZO77W.jpg

4rAvJq.jpg

g8gJ1N.jpg

Zk6Plg.jpg

Zk6P0g.jpg

o35R1Q.jpg

nMd3B5.jpg

v5Gvqm.jpg

VaO1qR.jpg

nMd38a.jpg

1vblQb.jpg

LAMWVz.jpg

3L54B4.jpg

RkA5Lj.jpg

pzAQqL.jpg

kBQP3m.jpg

a3vZJO.jpg

YkyG2z.jpg

8ZOy0V.jpg

D21vVz.jpg

m6b9jV.jpg

A7VlYp.jpg

0nX529.jpg

4rAJR4.jpg

JA9gEo.jpg

OAbXdQ.jpg

z5ZzE6.jpg

GR7r16.jpg

y5WOny.jpg

6PBzl7.jpg

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Evet arkadaşlar adım adım anlattım inşallah beğenmişsinizdir.Beğendiyseniz [/FONT][font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Emeğe Saygı[/FONT][font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif] olarak bir [/FONT][font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]Teşekkür[/FONT][font=tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif]ü çok görmezsiniz.İyi günler...[/FONT]
o35Mgb.jpg

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Emeği Karsılıksız Bırakmayalım

Üye
9 HİZMET YILI
MaxGTr' Alıntı:
KAFANA TAKMA KARDES PROBLEM YOK İYİ FORMLAR

Bu şekilde nasıl konuyu benimsiyorsunuz THT forumundan konumu alıp izinsiz bir şekilde nickimi belirtmeden paylaşıyorsunuz hiçmi emeğe saygınız yok ?
http://www.turkhackteam.org/members/778448.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...