Google Play Store'daki Canlı TV uygulamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Yorum attım kral maç izleme gelirse daha iyi olur.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
güzel yapmışsın, 5 yıldız atıcam, yalnız marka ismin süper feroo diye kısaltmışsın kgjkfklg

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık gayet güzel bir uygulama başarılarının devamını dilerim dostum
Teşekkürler

eline sağlık 5 puan vereceğim
Teşekkürler hocam

Yorum attım kral maç izleme gelirse daha iyi olur.
Teşekkürler hocam o gelecek çalıştığım için pek ekleme yapamıyorum fırsatım oldukça ekleme yapacağım.

güzel yapmışsın, 5 yıldız atıcam, yalnız marka ismin süper feroo diye kısaltmışsın kgjkfklg
Aynen aklıma başka bir şey gelmedi uygulamaya odaklandım o yüzden de pek düşünemedim ama düzeltme yapacağım.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Degermi hocam sizce bilemedim 25 dolar gunumuzde turkiyesinde buyuk para
Ben 2 sene önce 200 tl almıştım kimlik doğrulama yapmadım diye iptal olmuştu parayı geri aldım bir daha almadım tekrar hesap açtım bu sene içinde yine aldım bu sefer 400 küsür birseydi .para önemli değil benim için .

Onu geçtim

Şöyle düşün güzel bir iş çıkarınca reklamdan para kazanınca o verdiğin 400 tl su gibi gelir mesela döner sipariş vermişsin ama sana İskender gelmiştir :))

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dizaynı yeni değiştirdim güncelleme yolladım 2 gün sonra güncellenecek yani şuan güncellenmiş hali dizaynı yeni degistirdim

Onlar maçlar yayınlanınca Eklenecek..
sana tavsiyem filmler ve kaçak yayınları bir şekilde halledersen mükemmeş olur fakat öyle bir durumda google playden çıkmak zorunda kalabilrissin tanıtım biraz yetersiz kalmış gibi biraz daha güzel bir app logosu olabilrri ama daha içine girirp bakamadım bakınca yorumu dzenliyeceğinm ellerine sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar Canlı TV için mobil bir uygulama yaptım ve çevrem olmadığı için pek fazla öne çıkmadı. Sizlerin de hoşuna gideceğini düşünüyorum. Rica etsem bir göz gezdirip yorum ve 5 yıldız verirseniz sevinirim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hala patlamamıs demekkı ıyı ıs yapıyorsun bakalım ındırıp denıyıcez

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar Canlı TV için mobil bir uygulama yaptım ve çevrem olmadığı için pek fazla öne çıkmadı. Sizlerin de hoşuna gideceğini düşünüyorum. Rica etsem bir göz gezdirip yorum ve 5 yıldız verirseniz sevinirim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum iyi hoş güzel yapmışsın eline sağlık ama geliştirilmesi lazım bazı kanallar yok arayüzü kötü bazı kanallar çalışmıyor (benim düşüncem)

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
maç kanalları eklenirse kesinlikle bi bakdarım kanka

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aga bende mobil geliştiriciyim ve bence bilmen gerekenler google play resimlerin çok kötü hiç özenli değil ayrıca uygulamayı yayınladıktan hemen sonra uygulama anlık bi hype almaz ise google play uygulamanı kimsesizler mezarlığına atar ve önermez anca millete link ile indirtebilirsin buda ne kadar işe yarayacak bir daha uygulama hemen yüklendikten sonra bi yaymaya çalış olmadı organik olmayan kullanıcı satın al bazı sitelerde 100 indirme + yorum gibi paketler var bu sayede hızlı bir yükseliş ile google playde öne çıkarsın ayrıca uygulamayı eğer kodular veya o kodsuz uygulama yapan siteler ile içine kanal linkleri ekleyip yayınladıysan telif yersin diyelimki telif yemedin google play store kurallarından önce bi ihtihar yiyeceksin ve bunu önemsemez gelen e postayı okumazsan 1 hafta sonunda hesap kapanır o e postayı okuman lazım sonuçta developer hesap ucuz değil 25 dolar x 20 az para değil bide kullanıcılarıda kaybetmiş olacaksın ayrıca bildiğim kadarıyla kaçak maç uygulamaları google playde barındırılmıyor kişiler kendi internet sitelerinde apk dağıtıyor bunu tam bilmiyorum kulandığın yazılım dilini söylersen daha fazla yardımcı olmaya çalışırım
Post automatically merged:

Ben 2 sene önce 200 tl almıştım kimlik doğrulama yapmadım diye iptal olmuştu parayı geri aldım bir daha almadım tekrar hesap açtım bu sene içinde yine aldım bu sefer 400 küsür birseydi .para önemli değil benim için .

Onu geçtim

Şöyle düşün güzel bir iş çıkarınca reklamdan para kazanınca o verdiğin 400 tl su gibi gelir mesela döner sipariş vermişsin ama sana İskender gelmiştir :))
admob paran 200 dolar mı tl mi ne olana kadar çektirmiyor çekmeden öncede onaylama vs uzun işlemlerden geçiyorsun ve paran çekilmeden önce hesabında gözükse bile son gün admob banı yiyebilirsin arkadaşlarına reklamlara tıklayın falan deme yani kesin anlıyorlar yada sahte izlenme vs seni sevmeyen ve yazılım bilen kişilerede uygulamayı atma sana admob banı yedirirler bide admob kullanıyor isen onay işlemlerine direk başla uzun sürüyor bu dediklerim bir çok reklam sağlayıcısı için geçerli

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Güzel olmuş dostum. Geliştirmeye devam et. 5 yıldız vereceğim.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Güzel gözüküyor dostum ancak play store yorumlarına baktığımda sorun yaşayan çok insan olduğunu gördüm. Kullanıcı değerlendirmelerine göre uygulamanı geliştirirsen eminim daha iyi yere gelir uygulaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...