Çözüldü Google şfiresi unutulan E-Postayı kurtarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Gençler herkese selam benim bir e-posta adresi vardı, (Gmail adresi bu arada) o epostanın kayıtlı olduğu telefon kırıldı ve yeni telefon aldım şifremi zaten bilmiyordum çok aklmda tutamam öyle şeyleri, şu anda yeni telefondan Gmail'e giriş yaparken şifremi unuttuma tıklıyorum, telefon numarasını istiyor telefon numarasın yazıyorum kod geliyor telefonuma onu giriyorum buraya kadar her şey tamam fakat 2. bir adımda ise o şifremi unuttuğum e-posta adresine kod gidiyor zaten ben hesabımı kurtarmak isityorsam o e postaya ulaşımım yoktur bildiğiniz bir çözüm yolu var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
mail atmanı öneririm benzer bir durum bir kaç hafta önce başıma geldi mail attgımda bana geri dönüşleri söyle oldu

kişisel sorular soruyorlar kimlik vs isteyebilirler onay alınırsa açılıyor %90 açıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
şifrenizi unutmaya çalışın ve güvenlik sorularını yanıtlayın

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hangi e-postaya yolladıysa maili o e-postaya şifremi unuttum şeçeneğine tıkla güvenlik sorularını hatırlıyorsan kurtarırsın hesabını

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
şifremi unutum de güvenlik sorusu eklediysen soruları sorcaklar eyer eklemediysen hesaba bay bay de

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mail atmanı öneririm benzer bir durum bir kaç hafta önce başıma geldi mail attgımda bana geri dönüşleri söyle oldu

kişisel sorular soruyorlar kimlik vs isteyebilirler onay alınırsa açılıyor %90 açıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Güvenlik sorularını cevapla yedek mailin varmı kontrol et egerki soruları doğru cevaplar isen hesap 24 saat içinde geri verilebilir

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Gençler herkese selam benim bir e-posta adresi vardı, (Gmail adresi bu arada) o epostanın kayıtlı olduğu telefon kırıldı ve yeni telefon aldım şifremi zaten bilmiyordum çok aklmda tutamam öyle şeyleri, şu anda yeni telefondan Gmail'e giriş yaparken şifremi unuttuma tıklıyorum, telefon numarasını istiyor telefon numarasın yazıyorum kod geliyor telefonuma onu giriyorum buraya kadar her şey tamam fakat 2. bir adımda ise o şifremi unuttuğum e-posta adresine kod gidiyor zaten ben hesabımı kurtarmak isityorsam o e postaya ulaşımım yoktur bildiğiniz bir çözüm yolu var mıdır?
Kurtarmaya çalıştığınız epostaya kod gitmesi imkansız gibi bir şey emin misiniz? Şifremi unuttum kısmında ilerleyince ilkokul öğretmeninin adı gibi şeyler soruyor onları dene olmazsa mail at kanıtlarsan yardımcı olacaklarına inanıyorum.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
şifremi unuttum de ardından güvenlik sorusu koyduysan çıkar
Post automatically merged:

oda olmazsa kurtarıcı emaili kullan
oda yoksa allah kurtarsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

Nasıl mail attın araştırdığımda destek için mail adresi yok diye anladım

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

Kanka ben bir türlü mail atamadım nasıl attın mail adresi falan ne nerden buldun

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
gmail benimde başıma geldi şöyle düzeldi eğer gmaile kayıt olurken telefonunu yazdıysan unuttum de şfiremi telefon yoluyla düzeltebiliyorsun

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
tarayıcını değiştirip dene. Normal de bir tanesini sorar hem maili hem telefonu sormaz sana seçenek sorar hatta mailemi yollayalım telefonamı diye

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yapılacak çok bir şeyin olduğunu düşünmüyorum aynısı bilgisayar ve telefon değişikliği yaptığımda benim de başıma gelmişti.
E postamı 2 ay kullanmadım ve unuttuğumda hatırlatma olması amacıyla bilgisayarımda bir txt dosyası oluşturmuştum.
Sorunun çözülebilmesi amacıyla Mail adresinin kayıtlı olduğu internet sitesi yardım ekibiyle iletişime geçmeni öneririm.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İllaki Güvenlik sorusu , Kurtarma e-postası eklemişsinizdir veya telefon numarası eklemediyseniz ticket açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...