üyelikler pahalı geldi banabeleş olaydı iyiydi gerçi daha türkiyeye çıkmamış vpn ile bağlansam net zaten 3 mbps'e düşecek çöp ya
aynen 4k için fazla ama ben 1k yım halaBen daha yüksek internet hızı ister sanıyordum beklediğimden daha az çıktı.
türkiyeye gelmeyecek değil ilk etapda türkiye bu listede yok ayrıca türkiyeye gelirse bile üyelik baya uçuk fiyatlarda olur yani beklentileri karşılamaz google herkes eşit şartlarda değil maleesefüyelikler pahalı ve türkiyeye gelmeyecekmiş ama geldi dersek bile türkiye şartlarında stabil bir şekilde oyun oynanacağını pek düşünmüyorum.
aynen pahalı gelir 6 aylık ultra iyelik alacağıma fıstık gibi ekran kartı alırım bence en mantıklısı bu ama 4k için değermi bilemiyorum karasızımTürkiye'ye gelse bile dolar kurundan satarlarsa başa çıkılamaz fiyat olur, onun yerine bilgisayar almak daha mantıklı. Bu sistem zaten başka platformlar üzerinden yapılıyor, ancak google çıkartınca insanlar neden gaza geldi anlamıyorum, daha ucuza daha iyi hizmet veren firmalar var. Altyapısı Türkiye'ye ait bir firma bile var bu konuda, bakmanızı öneririm.
şans yok bizde be hep abd de bu tür iyi içerikleraga be ark belçıkada oturuyor ne şanslı awk
yapacak bişey yoküyelikler pahalı falan değil bizim paramızın değeri düşük.
aynen 130 dolar bide 3 ay diye hatırlıyorum bunun değer gibime geldi ama emin değil çok kafa karıştırıcıvay be 4k'da oynabileceğim bir şey oldu sonunda
Türkiye serverları hızlı olmayacağı için bence stabilize çalışmaztürkiyeye gelmeyecek değil ilk etapda türkiye bu listede yok ayrıca türkiyeye gelirse bile üyelik baya uçuk fiyatlarda olur yani beklentileri karşılamaz google herkes eşit şartlarda değil maleesef
bende öyle düşünüyorum ama bakıcaz görücezTürkiye serverları hızlı olmayacağı için bence stabilize çalışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?