İts Adventure Time
Süper Üye
Merhaba bugünkü listemizde sizler için google sürpriz yumurtalarını araştırdım ve buldum. Google arama motoru olması yanı sıra , kullanıcılarını bazen eğlendirmek için bu tarz sürpriz yumurtalar veya etkinlikler düzenler.
Bu ilginç şeyler çok bilinmediği aradan eğlenceli olanları seçip sizlerin az da olsa can sıkıntınızı gidermeye çalışacağım. Bu tarz liste konularını yapmam epey vakit alıyor, bu sebeple sonraki listenin gelmesi vakit alabiliyor.
Ama hiç merak etmeyin bu aralar keyfim yerinde ve sürekli forumda olduğum için sizleri listesiz bırakmıyorum!
Görsel kaynaklar bana aittir!
Easter Egglere (Sürpriz Yumurta) ulaşmak için başlıklara tıklamanız yeterlidir.
Sürpriz Yumurtalar.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
| Google arama motoruna girip ''the answer to life the universe and everything'' (Yaşamın, Evrenin Ve Her Şeyin Cevabı) diye aratırsanız google hesap makinası size ''42'' Cevabını verecektir. | |
Giriş Yap
| Google arma motoruna ''Zerg Rush'' Yazdığınız zaman google önünüze bir oyun çıkarıyor. oyunun amacı google'a saldıran baloncuklara ateş ederek google'u korumak. (Eskiden Arama yerine Zerg Rush diyince direkt Oyun başlıyordu fakat şimdi en üstteki siteye tıklamanız gerekiyor ama ben sizi direk oraya yönlendireceğim) |
|
Giriş Yap
| Google arama motoruna ''do a barrel roll'' yazdığınız zaman sayfa 360 derece dönecektir. |
|
Giriş Yap
| Google arama motoruna ''Google Mirror'' yazmanız durumunda arama motorunun yansımasıyla karşı karşıya geleceksiniz. | |
Giriş Yap
| İnternet bağlantımız kesildiğinde en az bir defa oynamış olduğumuz oyun olan T-Rex oyununu internet bağlantınız varken de oynayabilirsiniz. Zor gelirse bot'u aktif edin |
|
Giriş Yap
| Evet pek az bilinse de Google T-Rex oyununun 3 boyutlu versiyonu mevcut. Oldukça güzel olmuş denemenize değer bir oyun |
|
Giriş Yap
| Google arama motorunu bir de su altında deneyimleyin. Search'a tıkladığınızda daha fazla balık gelecektir, I'm feeling Lucky ' ye tıkladığınızda suya para düşecektir. |
|
Eğlenceli google arcade oyunlarından biri. Amacınız uzayda size saldıran uzaylıları yok etmek. |
| |
Giriş Yap
| Yılların oyunu Pacman'i tekrardan oynama şansını google'da bulabilirsinizi ! |
|
Giriş Yap
| Google arama motorunu ikiye ayıran bir zip |
|