10 Mar 2026 #1 LuxaTR Onaylı Üye Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 3 3 HİZMET YILI Merhaba. Bugün televizyon izlerken bir anda başka birisi televizyonuma bağlandı ve YouTube'a girdi. Bunu nasıl kapatabilirim? Sürekli bağlanıyorlar. Televizyon da Google TV. Moderatörün son düzenlenenleri: 22 Mar 2026
Merhaba. Bugün televizyon izlerken bir anda başka birisi televizyonuma bağlandı ve YouTube'a girdi. Bunu nasıl kapatabilirim? Sürekli bağlanıyorlar. Televizyon da Google TV.
11 Mar 2026 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Televizyonunuzun chromecast özelliğini ayarlardan kapatınız.
11 Mar 2026 Konuyu başlatan #3 LuxaTR Onaylı Üye Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 3 3 HİZMET YILI #Adc Main' Alıntı: Televizyonunuzun chromecast özelliğini ayarlardan kapatınız. Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler
#Adc Main' Alıntı: Televizyonunuzun chromecast özelliğini ayarlardan kapatınız. Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler
12 Mar 2026 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI LuxaTR' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Sorununuz çözüldü mü hocam?
12 Mar 2026 Konuyu başlatan #5 LuxaTR Onaylı Üye Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 3 3 HİZMET YILI #Adc Main' Alıntı: Sorununuz çözüldü mü hocam? Genişletmek için tıklayın ... Evet çözüldü hocam chromecast i ve wifi display sink ayarını kapattım oldu tekrardan teşekkürler. fenasinsalih' Alıntı: televizyon ayarlarından düzeltmen gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... Sorunu çözdüm teşekkürler.
#Adc Main' Alıntı: Sorununuz çözüldü mü hocam? Genişletmek için tıklayın ... Evet çözüldü hocam chromecast i ve wifi display sink ayarını kapattım oldu tekrardan teşekkürler. fenasinsalih' Alıntı: televizyon ayarlarından düzeltmen gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... Sorunu çözdüm teşekkürler.
13 Mar 2026 Moderatör #6 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI LuxaTR' Alıntı: Evet çözüldü hocam chromecast i ve wifi display sink ayarını kapattım oldu tekrardan teşekkürler. Sorunu çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim iyi günler iyi forumlar dilerim #konu kilit.
LuxaTR' Alıntı: Evet çözüldü hocam chromecast i ve wifi display sink ayarını kapattım oldu tekrardan teşekkürler. Sorunu çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim iyi günler iyi forumlar dilerim #konu kilit.