Çözüldü Goose Goose Duck için hile gelir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar ben ve ekibim Goose Goose Duck oynıyan bir kitleyiz tahmini olarak 1 buçuk - 2'kya kadar kişi varız.
Sevgili Moderatör'lere sesleniyorum Goose Goose Duck hilesi gelebilirmi acaba isteğe göre hile yapmadınızı biliyorum,
Ancak MemoryHackers Amon-Gus hilesi yapmışlardı Goose Goose Duck hilesi istiyen yüksek bir kitleyiz lütfen bu mesajımı önerilenler bölümüne almanızı isterim

( Not : En sağlam ve en güzel hile yapan tek forum sayfası bana göre sizsiniz. Bu hileyi yapmak bizi çok mutlu eder. )

Saygılarımla,

AlgosOfficiall

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Scriptle ve gg (game guardian ile) yapılabiliyor.

suan sc elimde değil oyuna geri başlarsam tekrar arastırıp bulup atarım

fakat menü ile çalısan bi hile iştiyorsanız yöneticiler ilgilene kadar beklemelisin

@Why senin ilgienceğini düsünüyorum

• Like
Tepkiler: Why

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Scriptle ve gg (game guardian ile) yapılabiliyor.

suan sc elimde değil oyuna geri başlarsam tekrar arastırıp bulup atarım

fakat menü ile çalısan bi hile iştiyorsanız yöneticiler ilgilene kadar beklemelisin

@Why senin ilgienceğini düsünüyorum
Merhaba,

Mesajlarınızı ancak şimdi görebildim, müsaitlik durumum pek el vermedi. Belirtmiş olduğunuz üzere istek/talep alarak ne yazık ki hile kodlaması gibi bir önceliğimiz yok.

Fakat gerçekten büyük bir kitle ise ekip ile konuşarak bireysel bu işe belirli bir süremi ayırabilirim.

Ekiple görüştükten sonra sizlere dönüş sağlamaya çalışırım.

İyi forumlar dilerim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar ben ve ekibim Goose Goose Duck oynıyan bir kitleyiz tahmini olarak 1 buçuk - 2'kya kadar kişi varız.
Sevgili Moderatör'lere sesleniyorum Goose Goose Duck hilesi gelebilirmi acaba isteğe göre hile yapmadınızı biliyorum,
Ancak MemoryHackers Amon-Gus hilesi yapmışlardı Goose Goose Duck hilesi istiyen yüksek bir kitleyiz lütfen bu mesajımı önerilenler bölümüne almanızı isterim

( Not : En sağlam ve en güzel hile yapan tek forum sayfası bana göre sizsiniz. Bu hileyi yapmak bizi çok mutlu eder. )

Saygılarımla,

AlgosOfficiall
Gerçekten güzel olur gelmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...