Arkanda
Ultra Üye
Gülmekten ağzım acıdı. Vallahi efsane meme ya
Moderatörün son düzenlenenleri:
yapar fırat sabotaj abimAdam bildiğin tek attı![]()
neresi ayıp lütfen bana söyler misin?ayıp değilmi böyle konular açıyorsun terbiyesizlik bu yaptığın
çıplaklık yok ama ismineresi ayıp lütfen bana söyler misin?
neresi terbiyesizlik?
burada bir mizah/şaka videosu paylaştım insanlar gülüp eğlensin diye
çıplaklık yok küfür yok kara mizah hiç yok
şakaysa komik değilse daha komikçıplaklık yok ama ismi![]()
Umduğum gibi çıkmadı başlık
Gülmekten ağzım acıdı. Vallahi efsane meme ya![]()
şaka değil sanırımşakaysa komik değilse daha komik
memes türkçede mizah olarak geçiyor googleye yazabilirsin yazıncada böyle birşey çıkıyorçıplaklık yok ama ismi![]()
ne bekledin kim bilir hahahhUmduğum gibi çıkmadı başlık
katılıyorum birde bu adamı linçliyorlar var yaFırat abiye yapılan editler aşırı kaliteli ve güzel oluyor, ne zaman görsem gülüyorum.
sorun değil dostum öylesine paylaştım hepimizin zevki aynı olmayabilir merak etmeknka gülmedim ya heralde fırat la ilgili bi durum adamı takip etmiyorum diye mi komik gelmedi acaba :/
est düşüncen için sağol sen enese gülüyorsun kısmında bi atar sezdim o adama gülmüyorum, verdiginde bir ornek anladım. Daha cok demek istedigim şey fırat la alakalı bi durum heralde takip etmedigim içinmi gülmedim acaba gibisindendisorun değil dostum öylesine paylaştım hepimizin zevki aynı olmayabilir merak etme
mesela ben fırata gülüyorum sen fırata gülmüyorsun sen enes batura gülüyorsundur bende enese gülmüyorumdur
birbirimize saygılı olduğumuz sürece hiçbir sorun yok merak etme
kanka vallahi atar yapmadım yaaaaaaaaa aklıma başka youtuber gelmedi hadi sen elwinde gülüyorsundur olsun oest düşüncen için sağol sen enese gülüyorsun kısmında bi atar sezdim o adama gülmüyorum, verdiginde bir ornek anladım. Daha cok demek istedigim şey fırat la alakalı bi durum heralde takip etmedigim içinmi gülmedim acaba gibisindendi![]()