görev çubuğu çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşlar ben malware anti bytes virüs programı yükledim tarattım sonra taradi işte yeniden başlat yeri geldi başlattım program açılmıyor görev cubugum olmuyor windows arama yerine bişe yazınca cıkmıyor

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisini aç, ayrıntılara gir, explorer.exe yi kapat, sol üstten dosya-yeni görev çalıştırdan explorer.exe çalıştır

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisini aç, ayrıntılara gir, explorer.exe yi kapat, sol üstten dosya-yeni görev çalıştırdan explorer.exe çalıştır
kral değişik bişe yaptım olmadı böyle saat kücük sağda göazüküyo görev cubugu programları gözükmüyo tıklayınca yanıt vermiyo oluyo tehep devam ediyo bilmiyorum değişik bişeyler oldu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
pc yeniden baslat olmazsa shift basarak yeniden baslat cikan ekranda ayarlara gir yapilandirilmalardan geri yukleme yap

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Çözüm 1:
1 -aynı anda ctrl+alt tuşlarına bsaılı tutup sonra delete tuşuna basarak Görev Yöneticisini çalıştırınız.
2 - Dosya menüsünten Yeni Görev ( Çalıştır ) seçeneğine tıklayınız.
3 - Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur. Seçeneğini işaretleyiniz.
4 - Powershell yazıp TAMAM' a tıklayınız.
5 - Açılan pencereye $manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest yazıp ENTER tuşuna basın.
6 - Bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.

Çözüm 2:
1: powershell açın
2: sfc /scannow
3: Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
4: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode –Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}
5: Get-AppxPackage | % { Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppxManifest.xml” -verbose }
NOT: 2. ve 3. komut bilgisayara göre değişiyor.. uzun sürebilir sabredin:)

Bu yöntemi deneyin olmaz ise tekrar yazarsınız.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...