Çözüldü Görev yöneticisi sadece yönetici çalıştır olarak acabiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar bu sorun yoktu ama yakın zamanlarda görev yönetici yavaş açılıyordu regedit açılmıyordu yönetici olarak çalıştırdım regedit ve görev yöneticisi acıldı ayarlardan görev yöneticisi yönetici yapsamda zor oluyor direk ctrl shift esc yapamıyorum windows güncel virüs falan oldugunu sanmıyorum bilen biri varsa yazabilirmi

Çözüm
Merhabalar bu sorun yoktu ama yakın zamanlarda görev yönetici yavaş açılıyordu regedit açılmıyordu yönetici olarak çalıştırdım regedit ve görev yöneticisi acıldı ayarlardan görev yöneticisi yönetici yapsamda zor oluyor direk ctrl shift esc yapamıyorum windows güncel virüs falan oldugunu sanmıyorum bilen biri varsa yazabilirmi
virüs olmadığına emin olmadan konusmanızı önermem.

onun dısında cmdden win dosyalarını kontrol edin sfc /scannow yazmanız ve beklemeniz yeter.

dahada derini var tabii. bunu cözmen icin ek programlar v.s gerekcek eğer bunları yaptığında düzelmezse
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

onun dısında cmdden win dosyalarını kontrol edin sfc /scannow yazmanız ve beklemeniz yeter.

dahada derini var tabii. bunu cözmen icin ek programlar v.s gerekcek eğer bunları yaptığında düzelmezse

Çözüm
force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

1661256648637.png
Büyük ihtimalle virüs kapmış format atıcam fikrin için teşekürler bu arada malwarebytes bile yükleyemiyorum açılmıyor

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
evet dediğim gibi eksik dosyalar varmıs. Eğer formatlıcaksanız lütfen sıfırlama yapmayın. aksine flashla temiz bi kurulum yapın. orjinal iso dosyasıyla

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sorunumu çözdüm malwarebytes kurdum scan dedim temizledi virüsleri ve görev yöneticisi acıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...