Görev Yöneticisinden Öncelik Ayarlama Hatasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Pubg Mobile Emulator Öncelik Ayarlicam Bir türlü olmuyor process hacker da denedim erişim engellendi hatasini aliyorum yönetici olarak baslatsamda her yolu denedim bir sürü video izledim dosya yöneticiligi filan verdim olmuo Yardim bayadir ugrasiyorum microsoftun yazdigi siteye de baktim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Pubg Mobile Emulator Öncelik Ayarlicam Bir türlü olmuyor process hacker da denedim erişim engellendi hatasini aliyorum yönetici olarak baslatsamda her yolu denedim bir sürü video izledim dosya yöneticiligi filan verdim olmuo Yardim bayadir ugrasiyorum microsoftun yazdigi siteye de baktim
hizmetlerden etkin yaparsan sorun çözülecektir

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
onu windows tuşu r ye basıcaksın kankam regedit kısmından ayarlıyıcaksın veya açmak istediğin programa özellikler diyip yöneticiliğini kendi üstüne aktarman lazım

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
onu windows tuşu r ye basıcaksın kankam regedit kısmından ayarlıyıcaksın veya açmak istediğin programa özellikler diyip yöneticiliğini kendi üstüne aktarman lazım
Denedim Onu yöneticilik verdim olmamisti cok denedim o işlemi everyone verdim olmadi şu çözüm bi bulunsa pubg mobile kasanlar rahat eder

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hileyi komple sil tekrar yükliyerek dene ve birde vuris prgoamı engelıyordur avast falan varsa kapanmıyor o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...