Görev yöneticisiyle oynanıp yanlış gösterim yapılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam geçenlerde bir videoda karşıma çıktı custom Windows videosuydu ve adam tiny10 custom windowsu test ediyordu açılış hızı VS. en sonunda görev yöneticisine girdi ve boşta 500 mb ram kullandığını gördüm ve çok şaşırdım benimde aklıma görev yöneticisiyle oynayıp yanlış bir şekilde gösterim yapmış olabileceği geldi böyle bir şey mümkün mü? görev yöneticisiyle oynanabilir mi?

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Olabilir Göver Yöneticisinin Ayarlarıyla Oynayabilir

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
araştırman lazım böyle birşeyin mümkün olduğunu düşünüyorum

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum zaten custom windowslarım amacı bu. gereksiz her şeyi kaldırıyorlar ki cpu ya fazla yük binmesin ve ram fazla kullanılmasın diye. hatta şu an piyasadaki en iyi custom sürüm AtlasOS. arkadaşım kullanıyor. Cpu yu kullanan oyunlarda falan baya fps artışı oldu. yakın zamanda ben de geçeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
custom windowsların çoğu amacı o zaten hocam doğrudur iyi forumlar dilerim :shake: :shake:

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar amaçlarının performansı artırmak olduğunu bende biliyorum benim sorum sırf millet kursun diye burada yanlış bir gösterim yapabilirler mi o

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
anlamadım da burada görev yöneticisi ile oyun oynamaktan mı söz ediliyor yoksa görev yöneticisinin yüksek ram kullanımından mı şimdiden teşekkürler.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ghost spectre modifiyeli windows 300mb ye kadar düşürüyor hatta superlite sürümü efsane. sistemin iyi değilse kesinlikle kurabilirsin. oyun vs. herşeyde aşırı performans artışı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...