Kasaya yeni islemci taktım takarken butun kablolari vs cikardim. Kasa calisiyor monitore goruntu gelmiyor. Kasa 1 kez reset atiyor kendini tekrar calisiyor ama goruntu hic yok sebebi nedir ? Onboard ile goruntu geliyor
kankam eğer monitör girişini vga ile kullanıyorsan kasada 2 adet vga girişi olur ekran kartı hangisine takılıysa o na tak eğer hdmi ile bağlnıyor ise onun hakkında bir bilgim yok pc yapan bir yere git ve yeni kablo al yada baktır bi pc ye
dostum 4 tane soket kablo var ufak minik zaten anlayacaksın tel tel kablo ucları siyah onların sırası cok önemli onları sırayla taktığın dikkat et zigzag bile olabiliyor bu anakarttan anakarta göre değişiyor anakartını güncel tutman lazım güncel bir işlemciyse
kankam eğer monitör girişini vga ile kullanıyorsan kasada 2 adet vga girişi olur ekran kartı hangisine takılıysa o na tak eğer hdmi ile bağlnıyor ise onun hakkında bir bilgim yok pc yapan bir yere git ve yeni kablo al yada baktır bi pc ye