internette araştır pubg low graphics mod vb. birşeyler bulacaksınArkadaşlar Pubg mobile de kasma sorunları yükleme sorunları yaşıyorum gfxtool la görüntü düşürmeyi denedim ama görüntü düşmüyor düşse daha hızlı yüklücek ama olmuyor
Başka bir şey Önerebilecek var mı lütfen söyleyin ya her şeyi denedim kasma donma yüklememe sorunlarının çözümlerini
En kötü görüntüde bile oynarım yeter ki kasmasın var mı yardım edecek Can Dostum ?
DPI NE DEMEK BİLMİYORDUM LA Ben bu fare dpı falan sanıyordum ona bakayım kankaGörüntü düşürmek istiyorsan telefon geliştirici ayarlarına gitmelisin ve dpı ayarını düşürmelisin dikkat et tehlikeli olabilir yanlışlıkla yanlış bir sayı girersen telefon ya koskocaman yada küçücük dokunulmaz hale gelir yani demek istediğim dpı düşür gfxtooldan da ayarları düşüğe çek veya gamebooster kullan
kanka mod derken o ne oluyor ?Oyun ayarlarından modu degistir
Bulursan yazar mısın kankaLink hatırlamıyorum ama bır kac arkadasım Cfg ile cozmustu benzer sorunu. youtubeye bak istersen
emuEmulatorden mi oynuyorsun, yoksa telefondan mı?
Kanka gfxtool u kullanamadım herşeyi yaptım herkesinki gibi ama olmadı düşmedi grafikler kaç tane yerden indirdim olmadıpc den veya mobilden giriyorsan ramlerden kaynaklı olabilir düşük ise hep bu sorun devam edecektir zaten gfxtool gibi program kullanmışsın başkada yapılacak bişey varsa depolamanı düşürebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?