Görüntü sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yardım pls hiçbir sıkıntı yokken birden oyuna girince görüntü gidiyor ilk başdasıkıntı olmuor ekran kartı fan çalışınca hdm yazıo ekran siyah oluo kalıo öyle nedeni ne olabilir sürekli ekran gidip gelio masa üstüne attı şimdide bu hatayı verdi hatanın videosu

Ekli dosyalar

• resim_2021-03-16_214340.png
    resim_2021-03-16_214340.png
    17.2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sorun 3 sebepten olabilir, Yazılımsal, elektriksel yada donanımsal arıza. Önce yazılımsal sorunlara bakmalısın Öncelikle ilk yapcağınız iş BIOS Update olsun bu genel donanımlarda bir uyumsuz çalışan bileşen varsa yazılım kaynaklı bunu çözer. Olmazsa güç ile alakalı olma durumu olabilir direkt prizden almayı deneyin uzatma kablosuz sorun çözülebilir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ddu ile driverları kökten silip güncel sürümü tekrar yüklemeni öneririm birde çözünürlükle alakalı olabilir oyunun üstüne gelip özelliklerden uyumlulukta 640*480 ile çalıştırmayı dene

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kanka pc ye format at driverlarını yükle birde öyle dene olmazsa hdmi kablo değiştir belki düzelir

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
işletim sistemin donanım bilgilerin ve hangi oyuna girdiğini söylemen gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• Adsızdas.png
    Adsızdas.png
    17.3 KB · Görüntüleme: 42
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
pc asus rog gr 8 2 modeli fotosunu koydum bu hata verdi yeni format attım
Post automatically merged:

format yeni attım o fotodaki hatayı verdi
Hangi oyuna girmeyi denedin bu sorun ne zaman başladı bu sorun başlamadan önce bilgisayarında herhangi bir değişiklik yaptınmı??

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hangi oyuna girmeyi denedin bu sorun ne zaman başladı bu sorun başlamadan önce bilgisayarında herhangi bir değişiklik yaptınmı??
hiçbir sıkıntı yokdu witcher 2 yükledim onu çalışdırmak için gelen programıda muhtemelen ondanmı oldu bilmiyorum directx felan ama format attım aynı hata devam ediyor o resimdeki hata çıkıo ekran kartının fan sesi gelmeye başlayınca ilk sıkıntı yok resim görünüor demi yüklediğim foto

Ekli dosyalar

• Adsızdas.png
    Adsızdas.png
    17.3 KB · Görüntüleme: 40
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hiçbir sıkıntı yokdu witcher 2 yükledim onu çalışdırmak için gelen programıda muhtemelen ondanmı oldu bilmiyorum directx felan ama format attım aynı hata devam ediyor o resimdeki hata çıkıo ekran kartının fan sesi gelmeye başlayınca ilk sıkıntı yok resim görünüor demi yüklediğim foto

Directx güncel mi?

driver bosster yükle düzelir

Hocam böyle bir progam neden öneriyorsunuz daha databasei olmayan bir progam. Bir keresinde yanlış sürücü indirmişti İOBİT uygulamaları güvenilmez. Elle yapılması en iyisi.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Directx güncel mi?

Hocam böyle bir progam neden öneriyorsunuz daha databasei olmayan bir progam. Bir keresinde yanlış sürücü indirmişti İOBİT uygulamaları güvenilmez. Elle yapılması en iyisi.
güncel herşey oyun açılıo bi tık oyniorum sonra oyundan atıo res atıo pc ye yda o hata gelio

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sadece bu oyunda mı alıyorsun hatayı ? Başka oyunlarda sıkıntı var mı ?

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
pc asus rog gr 8 2 modeli fotosunu koydum bu hata verdi yeni format attım

format yeni attım o fotodaki hatayı verdi
driver programları var işte kanka dediğim gibi yap bul bi tane güncelle uygulamalarını dediğim gibi olmazsa hdmi kablosu değiştir ama sanmıyorum kablodan olduğunu kablodan olsa monitöre hiç görüntü gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...