Uzman Üye
pc asus rog gr 8 2 modeli fotosunu koydum bu hata verdi yeni format attımişletim sistemin donanım bilgilerin ve hangi oyuna girdiğini söylemen gerekiyor
format yeni attım o fotodaki hatayı verdiKanka pc ye format at driverlarını yükle birde öyle dene olmazsa hdmi kablo değiştir belki düzelir
Hangi oyuna girmeyi denedin bu sorun ne zaman başladı bu sorun başlamadan önce bilgisayarında herhangi bir değişiklik yaptınmı??pc asus rog gr 8 2 modeli fotosunu koydum bu hata verdi yeni format attım
Post automatically merged:
format yeni attım o fotodaki hatayı verdi
hiçbir sıkıntı yokdu witcher 2 yükledim onu çalışdırmak için gelen programıda muhtemelen ondanmı oldu bilmiyorum directx felan ama format attım aynı hata devam ediyor o resimdeki hata çıkıo ekran kartının fan sesi gelmeye başlayınca ilk sıkıntı yok resim görünüor demi yüklediğim fotoHangi oyuna girmeyi denedin bu sorun ne zaman başladı bu sorun başlamadan önce bilgisayarında herhangi bir değişiklik yaptınmı??
hiçbir sıkıntı yokdu witcher 2 yükledim onu çalışdırmak için gelen programıda muhtemelen ondanmı oldu bilmiyorum directx felan ama format attım aynı hata devam ediyor o resimdeki hata çıkıo ekran kartının fan sesi gelmeye başlayınca ilk sıkıntı yok resim görünüor demi yüklediğim foto
driver bosster yükle düzelir
güncel herşey oyun açılıo bi tık oyniorum sonra oyundan atıo res atıo pc ye yda o hata gelioDirectx güncel mi?
Hocam böyle bir progam neden öneriyorsunuz daha databasei olmayan bir progam. Bir keresinde yanlış sürücü indirmişti İOBİT uygulamaları güvenilmez. Elle yapılması en iyisi.
hayır genel olarak alıyorum hiçbi sorun yokken başladıSadece bu oyunda mı alıyorsun hatayı ? Başka oyunlarda sıkıntı var mı ?
driver programları var işte kanka dediğim gibi yap bul bi tane güncelle uygulamalarını dediğim gibi olmazsa hdmi kablosu değiştir ama sanmıyorum kablodan olduğunu kablodan olsa monitöre hiç görüntü gelmezpc asus rog gr 8 2 modeli fotosunu koydum bu hata verdi yeni format attım
format yeni attım o fotodaki hatayı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?