Görüşlerim - Forumun geleceği adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bence artık forumda insanların C++ veya C# ödev konuları açması yasak olması gerek veya araştırmadan yok şu hileyi yapmak istiyorum yok şunu yapmak istiyorum demeleri yani demek istediğim insanlar birazcık kaynak araştırıp gelmeli önüne gelen konu açıp öğreticek birini bekliyorlar. Ödev konusu ise önüne gelen ödevi söylüyor direk kod olarak atmamızı bekliyor bugün şahit oldum kız arkadaşının ödeviymiş kendisi galiba hava atmak için ben yaparım demiş hemen forumda konu açmış :D her neyse kısaca diyeceğim şey burası MemoryHackers forumu bionluk tarzı bir site değil 2'cisi ise lütfen her önüne gelen gelipde şu hileyi yapıcam öğreticek birisi var mı tarzından konu açmasın açtığı zaman lütfen araştırıp açsın çünkü adam diyor ki oyun içindeki wallhack kodunu nasıl alıcam ne saçma bir soru mesela diceklerim bu kadar teşekkürler :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ya da böyle konular açacak insanlar için amatör gibi bir kategori açılabilir direkt olarak yapılamaz demek yanlış olacaktır en mantıklısı kategorize etmek bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
gerçekten haklısın insanlarımızın birçoğu araştırmayı sevmiyor :/

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu yeniler neyin kafası arkadaş millet yardım almak için geliyor oyun oynamak için geliyorlar

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bu forumda aileyiz lafı bundan dolayı var işte dostum yeri geldiğinde kız arkadaşı için yardım yeri geldim mi de kodlama yardımı ederiz. Aileyiz lafını nasıl anlarsanız öyledir bu forum.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
görüşlerin bence saçma ne tarz konu olursa olsun ister ödev ister başka bir şey yardım istenebilir burası forum ve yardım için konular açılıyor bunu engellemek hiçbir işe yaramaz aksine daha kötü yapar aktiflik düşer bu yüzden şu anlık boş yorum yapanları raporlamak yeterli.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar siz konuyu hiç anlamamışsınız aksine siz dolaylı yoldan birisini üniversite mezunu ediyorsunuz bu durumdan dolayı ülkede yazılımcı yok

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Burası forum öğrenmek ve öğretmek genel amaç. İnsanların sorularına kısa süre içerisinde cevap vermek adına açılıyor zaten. #kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...