- Yasaklandı
Banlı Üye
chrome gibi tarayıcı kullanıyorsun ctrl + j yap indirilenlere git dosyayı tut seçeneğini işaretle.iyi forumlar@fight4fredomm windows defenderi kapatım ama indirmedi windows 10 kulanıyorum
chrome gibi tarayıcı kullanıyorsun ctrl + j yap indirilenlere git dosyayı tut seçeneğini işaretle.iyi forumlar@fight4fredomm windows defenderi kapatım ama indirmedi windows 10 kulanıyorum
apex legends@fight4fredomm teşekkürler ama arşiv hatası veriyor onu çözeblsem iyi olur sen hangi oyun hilesini yapıyorsun![]()
arşiv hatasının çözümü basit 7-zip indir.@fight4fredomm teşekkürler ama arşiv hatası veriyor onu çözeblsem iyi olur sen hangi oyun hilesini yapıyorsun![]()
hocam bende hata veriyor acaba ekstradan bişey yaptın mı yada hata aldın mı ?hile mükemmel ötesi gibi bişey
yoo oyunu dün gece indirdim bugun sabah uı den actım girdim tek attım tw ver birde ben deniyim bakim bişeylere belki bişeleri yalnış yapnıyosunhocam bende hata veriyor acaba ekstradan bişey yaptın mı yada hata aldın mı ?
yeahIs the cheat still working?
Capsloka basılı mi tutuyoruz açmak için yoksa bikere baş çek misize tavsiyem kullanın ama aimi çok kullanmayın reportlanıp ban yerseniz bidaha baska hesap acıp oynayamazsınız yeni pc almanız gerekir.....
ateş ederken basılı tutuyorsunuz capseCapsloka basılı mi tutuyoruz açmak için yoksa bikere baş çek mi
pc kapatıp açtın mılütfen bana yardım edin
ERROR: Failed to load driver! (Disable Antivirus/Firewall) hatası aldım tüm antivirüsleri de kapadım ama çözülmedi yardım edebilecek var mı?
aynı hatayı alıyorum acaba sorun nedir yardımcı olabilicek var mı ?
u need spoofer dudeeget HWID banned how fix ?
kankam ne sallamışsın wquygeyqwebqweqwsize tavsiyem kullanın ama aimi çok kullanmayın reportlanıp ban yerseniz bidaha baska hesap acıp oynayamazsınız yeni pc almanız gerekir.....