beyler bildiğiniz gibi GoS script detected olduğu için %100 ban atiyor ancak ban yedikten sonra birdaha hesap kasmak sıkıntı min 2 saat alıyor bir taktik bilen varmi level kasmayla falan alakali
Okuldan dolayi lole fazla vakit ayıramiyorum ondan dolayi sordum ad falan vermiyim ama script satan toir+ cr4ck atip güncelleyip satanlar var şuanda 1 aylık 70tl 1 tane +30 lvl hesap veriyorlar ancak bu hesaplari nasil ban yemeden kasiyorlar anlayamiyorum. ad vvermek yasak değilse yazayim.
özelden yazabilirmisin peki ? gerçekten uğraşacak pek vaktim olmuyor eğer pcyi açık bırakmak gerekiyorsa o konuda sorun yok evde 2 pc var 2 si açık dursun sabaha kadar kassin 20 30 level yapsa yeterli :/ discordun varsa yaz ekliyim ordan söyle yada sen ekle
Brate#0291
bekliyorumm.
tamam işte ben saat 9da kasmaya başladim daha yeni 6 level oldu aram sıkıcı geliyor bana bot bulursam sadece aram girecek 10dkda maç bitiyor zaten 300 400 xp alsa ihtimal tabii kafadan attim 300 400 arasi 350 işt 6x350-2100 xp yapar 1 saatte bende 2 pc var ikisnide açacağim 2 hesap kasıcak 12 den sabah 7ye kadar 7 8 saat falan 16800 xp yapiyo oda nerden baksan 15 level falan oluyon galiba bunun gibi scriptler lazim bana 2 hesapa birden kasacam 2 3 günde 30 level olacak en azindan 20 30 k mavi öz olacak istediğim herolari falan açicam biraz hayal oldu tabii .d
dün akşam saat 21.00 da açtiğim hesap ile 2.3 saat falan oynadim daha demin girmeye çaliştiğimda ise scriptten ban yediğim yaziyordu bana sorarsaniz sadece 1 şampiyon ile oynayin scripti yoksa anlaşiyor pyke oynuyorum artik sadece