WindSharp Ban Test

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
inject ettiğin anda o hesap takibe alınıyor en fazla 1 2 gün içinde yersin ayarlarıyla oynaman fark etmiyor
Hesap takibe alınıyor yerine hesabın flagleniyor yani işaretleniyor daha doğru tabir olur çünkü takip deyince yine ban dalgası zannedebilir insanlar

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hesap takibe alınıyor yerine hesabın flagleniyor yani işaretleniyor daha doğru tabir olur çünkü takip deyince yine ban dalgası zannedebilir insanlar
işaretlenmiş bir hesap takibe alınmış olmaz mı sence knk takibe alıp işaretlerler yada işaretleyip takip edip banlarlar falan aynı yola çıkıyor bence :thonkie::D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
işaretlenmiş bir hesap takibe alınmış olmaz mı sence knk takibe alıp işaretlerler yada işaretleyip takip edip banlarlar falan aynı yola çıkıyor bence :thonkie::D
Insanlar yanlış anlarlar diye dedim hemen hemen aynılar zaten ama takibe alınır diyince türkçe lastik gibi olduğundan daha geniş bir anlaşılma algısı var :kappajail:

Majester
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
riot's anti cheat is active so you will not be able to cheat for more than 2 days

Notorious and cold like the downtown streets
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
I already knew it would arrive, but seeing your account leaving is sad

Üye
7 HİZMET YILI
baya uzun sürmüş ban yemen uyudukları saate denk gelmişsin bize saniyesinde oturtuyolar valla

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende ban yedim yemiyordum fakat sonradan girdiğimde yedim iyiki yan hesapta açmışım

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I got a brand new account level 30 to test this as well. Took a day and a half to be permanently banned. Something is definitely detected here. I did not do anything obvious in terms of scripting. No crazy evade, no crazy obvious xerath. Was playing tanks with heavy delay on evade and orbwalk. Never was reported. Still banned super fast

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...