Süper Üye
Teşekkür ederim benim değil ama paylaşmak istedimEline saglik
O yüzden korumayı kapatmalarını istiyorum bu proıgram endpoint değil Kaspersky Free korumayı kapatıp inject ettikten sonra açarsa daha iyi olur programı silebiliyor bazen onuda tekrar indirir kolay zatenbenimde kullandigim bir yontemdir foruma cok yararli olacagini dusunuyorum eline saglik
Post automatically merged:
duzeltmek istiyorum kaspersky virus korumasi dediği self defense oluyor arkadaşlar normal koruma değil (bu arada normal koruma memoryui yi siliyor kapatmanızı tavsiye ederim)
gayet doğru 1 haftadan uzun süre dayandırıyor ama şu onload crash new.dll hatasınıda bulmak gerek şimdide bende çıktı bu hata kanser ediyor yaKonuya mesaj atıcam üste kalsın diyr adminlerden ricam var sonucta ban riskini azaltıyor
Bende öyle hata çıkmadı şuan bi çözüm ararımgayet doğru 1 haftadan uzun süre dayandırıyor ama şu onload crash new.dll hatasınıda bulmak gerek şimdide bende çıktı bu hata kanser ediyor ya
bulursan çok minettar olurum dostum kendi sitesinde erişimleri kapatmışlar konulara bakamıyorumdaBende öyle hata çıkmadı şuan bi çözüm ararım
Post automatically merged:
sen yantınmı new.dll hatası verıyor bendebulursan çok minettar olurum dostum kendi sitesinde erişimleri kapatmışlar konulara bakamıyorumda
çekicem yakındaUsta videolu yapım atabilirmisin
hemen düzeltiyorumVideo çalışmıyor
şimde girebilirsinhemen düzeltiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?